adrenaline Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Witam, Przestrzegam przed osobą wymienioną w tytule Maciej Kałuś - Maciej Upalony [upalony89@gmail.com] Podam numery kont bankowych dla zainteresowanych. Osoba odzywa się codziennie pytając czy zdecydowałeś się na blast (xrumer) nastepnie po wpłacie pieniędzy znika i nie odpowiada na emiale. Kontakt po tygodniu z odpowiedzią, że czego się spodziewałeś po blascie z 150 tys linków na forach, efekty będą widoczne jeśli poszukam scrapeboxem. Raportu brak, a miał być znowu brak kontaktu! Kasa przepadła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harley7 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 hm, mnie sama ksywka odrzucilaby od robienia z nim jakichkolwiek interesow pozycjonowanie - interwencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 tak na boku to nazwisko "Kałuś" też nie zachęcające ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=137110 Kolega upalony to Xrumera na oczy n ie widział p.s ogólnie na takie posty istnieje inny dział na dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upalony89 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Mam XRUMER, tylko słabą bazę. Po drugie nie oszukałem tego Pana, po trzecie są to jawne pomówienia z Pana strony. Jak wrócę z wyjazdu i będę przy PC głównym, od razu do Pana napisze i odeślę to co należy. Oszustem nie ma mnie PRAWA PAN NAZYWAĆ! Tyle w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrenaline Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Jak się umawiasz na wykonanie usługi to proszę ja wykonać, tak jak pisałem jak chciałeś żeby Ci zapłacić to nie było tematu spraw prywatnych, głównego PC, wyjazdów i innych spraw - to nie przedszkole! O słabych bazach też nie było mowy, a miał być raport, którego nie ma i w ogóle mam dość tego naciągactwa i wymówek jak w szkole podstawowej. Straciłem na forum już 430 zł z takimi osobami jak Ty i więcej nie będę siedział cicho. Pracuje z innymi osobami z tego forum, które zasługują na pochwałę i trwa to już od jakiegoś roku, dobrze wiem gdy ktoś mnie naciąga. Wykonaj zadanie dostarcza raport albo oddaj pieniądze, które za to wziąłeś. Dodatkowo teraz masz czas pisać do mnie emaile i wypisywać tematy na forum : https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=137114 To nie ja wziąłem od Ciebie pieniądze tylko Ty od mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
My4tic Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Na PiO ostatnio niezły cyrk Albo przepychanki i walka o tytuł mastera seo albo jakieś naciąganie i tematy o oszustach. Do kolegi wyżej - masz xR i chcesz zlecać 50 blastów miesięcznie, bo masz słabą bazę? To nie lepiej kupić bazą za kilka $? Jaja jakieś. SEO BulletProof VPS. Załóż konto na dropbox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upalony89 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 To jest współpraca, ja puszczam ok 50 blastów miesięcznie. A to czy będę zlececać tyle, to nie Średnio 5-10 jeśli ktoś ma dobrą bazę. Tak kupić bazę za 10 tysięcy złotych co chcą niektórzy? Nie stać mnie na to niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrenaline Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Kolega się rozkręca Na swoim temacie też : https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=137124 Myślę, że wszystko jest już jasne w temacie Pana Upalonego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastek Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 To nie ten sam człowiek? https://www.forum.optymalizacja.com/lofiver...hp/t126758.html Blog o zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrenaline Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Brawo, dobre wykopalisko, zdaje się, że jest więcej oszukanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastek Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Jak zwykle google jest niezawodne w tego typu sprawach Blog o zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upalony89 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Zły wykop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tony montana Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 upalony to stwor ziom. nie wiem dlaczego administracja do tego dopuszcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 A co ma administracja do tego? Dasz mu bana to założy inne konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.