mj_2000 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Promocja nadal trwa? Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovo Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Tak dzisiaj do północy. Warto skorzystać, gdyż szykujemy kolejną paczkę ok 50 katalogów. Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 ovo, nie dziwię się temu pytaniu, bo nieprecyzyjnie napisałeś. Do 14 lutego godz. 00:00 podwajamy każde doładowanie. 14 luty 00:00 był na zegarkach w systemie trochę ponad 18 godzin temu. Następnym razem pisz 23:59:59. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovo Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Co racja to racja. Następnym razem zwrócę uwagę na ten jakże istotny szczegół. Pozdrawiam Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj_2000 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 No właśnie dlatego miałem wątpliwość... Dzięki za wyjaśnienie. Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovo Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Dlatego też w razie wątpliwości zapraszamy do kontaktu mailowego. Jest monitorowany z wiele większą częstotliwością niż forum. Pozdrawiam p.s. punkty są podwajane na bieżąco Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Ja mam na szybko pytanie jak te punkty maja sie do dodan? 1 pkt = 1 dodanie? Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 https://www.seopomagier.pl/oferta.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovo Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Ja mam na szybko pytanie jak te punkty maja sie do dodan? 1 pkt = 1 dodanie? Koszt dodania to 2 - 4 punkty za wpis. Są także darmowe. Pozdrawiam Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marfot.com Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Mogę prosić o wyjaśnienie? Zakupiłem punkty, wystarczające do dodania wpisów do określonej ilości katalogów, a po zakupie i po zapłaceniu zmieniliście zasady i okazuje się, że mogę dodać tylko do połowy katalogów. Jakie proponujecie rozwiązanie? Nie można przecież jednostronnie zmieniać warunków umowy podczas trwania tej umowy. Panoramy sferyczne, wycieczki wirtualne Panoramy sferyczne, galeria fotografii Myślenice - Strefa Czasu Wolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovo Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Każdemu użytkownikowi zmieniamy punkty ręcznie. Jeśli jeszcze nie doszliśmy poproszę login na maila. Wszystkie konta sprzed zmiany będą doładowane. Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmad Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 To chociaż tu mnie Walenty dopadł:-) super:-) dodajemy nowe stronki:-) i więcej:-) szkoda, ze dopiero dzisiaj zauważźyłęm:-( ale to nic. jeszcze jest trochę czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovo Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Przybyło kilka katalogów, także darmowych. Linkowanie w trakcie. Prowadzimy rozmowy w sprawie templatek. Zapraszam. Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rainmaster Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Katalogi są dobre jednak wymagają trochę czasu i najlepiej podlinkowania swoich wpisów, obsługa miła i pomocna. Jak tylko się pojawiają promocje to się nie zastanawiać tylko kupować LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovo Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Fakt, nie tylko w tych, ale wszystkie swoje wpisy w katalogach warto podlinkować. Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.