richirich Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 https://pracawszwecji.blogspot.com/ Wiem że to straszny blog ale postaram się go poprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Chyba zaczynasz nie od tej strony co potrzeba.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richirich Opublikowano 29 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Chyba zaczynasz nie od tej strony co potrzeba.... Wiem że powinienem się najpierw nauczyc wszystkiego bo prawdę mówiąc jestem zielony w temacie zarabiania na reklamach ,no ale od czegoś trzeba zacząc i dla tego jestem na tym forum .Proszę o jakąś radę od czego zacząc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lena-007 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Przepraszam za to pytanie, ale o co w ogóle chodzi w tej stronie? portal komputerowy, forum komputerowe, gry online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeki Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 a w ogóle o czym jest ten blog? Treści żadnej nie ma. A reklam w pyte :/ Chcesz coś dostać ($$$) to najpierw daj/zainwestuj. Innymi słowy. Kup domenę, załóż stronę o pracy w Szwecji, zdobądź adresy pośredników czy jakiś biur, popisz o zarobkach i warunkach pracy i masę innych rzeczy a na końcu wrzuć jedną reklamę :/ Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno "Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richirich Opublikowano 29 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Tak o tym wiem tylko trochę brakło mi czasu .Nadciągnęły długie wieczory i znajdę czas by nad trescią popracowac. Dzięki za każdą uwagę. Na razie chciaem zobaczyc czy w ogóle będzie jakiś ruch na blogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeki Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 taaaaa jak poprosiłeś o ocenę to Ci ruchu nabiliśmy. Normalnie nikt by tam nie wszedł bo nie ma treści, którą mógłby zobaczyć. Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno "Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Ile już zarobiłeś? Najlepsze przepisy kulinarne na smaczne dania obiadowe. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richirich Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Ile już zarobiłeś? To są grosze,na cukierki dla dzieci,2 do 5ciu kliknięc dziennie i to razem z filmami youtube.Raczej chodzi o zabicie nudy w rozłące z rodziną a teraz będzie na to czas bo długie wieczory.W tym miesiącu dojdzie do 10 euro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Nie bardzo rozumiem w którą stronę chcesz pójść. Zweryfikuj co chcesz osiągnąć poprzez bloga, rozpisz sobie wszytko na kartce i dopiero potem twórz. Najlepsze przepisy kulinarne na smaczne dania obiadowe. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Popracuj nad interpunkcjom. Chodzi o spacje bo masz kaszanę. Znak interpunkcyjny zawsze musi przylegać z lewej strony do tekstu a z prawej mieć spację. Resztę napisali koledzy, postaw to na własnej domenie i napisz masę przydatnych informacji na razie dowiedziałem się z początku tekstu, że w Szwecji są naziści dalej nie chce mi się brnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkielecik Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 https://pracawszwecji.blogspot.com/ Wiem że to straszny blog ale postaram się go poprawic Początki zawsze są trudne. Ja na początek polecam zapoznanie Ci się z jakimś programem graficznym (patrz. Photoshop) i ćwiczenie layoutów - po prostu. Bawienie się z logo, doborem kolorów, fontami etc. - a w końcu zacznie Ci wychodzić. Polecam dużo obserwować, analizować i patrzeć na inne dobre layouty. Polecam Ci stronę designshack.net - znajdziesz tam masę wzorcowych wdg. mnie dizajnów - śmiało możesz się nimi inspirować :-) Nie zapominaj jednak, że najlepszy pomysł siedzi w głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 "polecam zapoznanie Ci się z jakimś programem graficznym (patrz. Photoshop)" mówisz, że warto wydać około 3k pln żeby sobie laya do bloga zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkielecik Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 "polecam zapoznanie Ci się z jakimś programem graficznym (patrz. Photoshop)" mówisz, że warto wydać około 3k pln żeby sobie laya do bloga zrobić? Na zapoznanie spokojnie wystarczy 30dniowa wersja, która jest za darmo. Nie musi wydawać 3k pln. Chodzi o to, żeby wyrobił sobie poczucie estetyki, dobór kolorów i zapoznał się z pewnymi technikami jak osiągnąć 'określony' efekt na stronie, czy tam jak zrobić button lub inne rzeczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 30 dni to zdecydowanie za mało a po drugie po co tracić czas na zapoznawanie się z czymś czego się nie będzie używać? Chyba lepiej żeby się skoncentrował na treści a layout kupił za parę $. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.