Skocz do zawartości

Linkolo.pl - giełda linków w treści ...

Linkolo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

W Prolinku ostatnio dodałem strony i od razu znaleźli się kupcy na linki, w linkolo nie doczekałem sie ich. Szkoda, bo system dopracowany. Brak reklamy. Nie wierzę że nie ma zapotrzebowania na linki.

linkipro.png.641d41ec9f5f76f75d984fa0241226fc.png Profesjonalny Link Building. Rozwiązania które działają

W taj chwili w linkolo mam jedną stronkę. Generuje miesięcznie około 70 zł przychodu przy 20-30 sprzedawanych linkach. niby niewiele ale kod wrzucony więc działa bezobsługowo. Dzięki poleconym średnio miesięcznie wpada 10 zł w sumie to sporo jak na 4 poleconych. Na kasę przy wypłacie czekałem max 2 dni więc dobrze to u nich działa.

Faktycznie w prolinku da radę sprzedawać dużo więcej, ale zrezygnowałem z tej opcji jak kazali sobie płacić daninę w postaci darmowej powierzchni.

seopilota nie używam z powodu braku kontroli nad emisją linków

• 2 tygodnie później...

Linkolo znam, ale zastanawiam się jako początkująca nad tym seopilotem właśnie. Chcę od stycznia w końcu coś wybrać, bo siedzę tu czytam, czytam, a czas ucieka. Przekonuje mnie wykup miejsca na wszystkich stronach, nie tylko na głównej no i to, że dopasowują wygląd boksów do wyglądu strony, więc nie traci ona na czytelności (dla mnie estetyka jest kluczowa, bo chodzi o sklep), a reklamy nie wyglądają nachalnie. Wydaje mi się, że to optymalny system, jeśli ktoś początkuje albo jak ja nie ma czasu na self-zarządzanie emisją. No i mają sensowny sposób naliczania i wypłat. Widzę, że niewiele jest info na forum, więc jak już się zmierzę z tematem, to napiszę jakie mam wrażenia i ewentualne uwagi. Może przydadzą się komuś.

• 6 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...

W związku z ostatnią akcją Google odnośnie konkurencyjnej giełdy linków, chcemy zapewnić wszystkich naszych wydawców jak i pozycjonerów, że nie doszły nas żadne słuchy aby jakikolwiek nasz klient ucierpiał z tego powodu jeśli nie był także zapisany do konkurencji.

Aby dodatkowo zabezpieczyć się przed podobną akcją postanowiliśmy wyłączyć na czas nieokreślony możliwość dodawania w Linkolo linków w boksach. Linki obecne wciąż funkcjonują a linki w treści pozostają bez zmian.

Jeśli macie jakieś pomysły jak się dodatkowo zabezpieczyć zapraszamy do dyskusji. Chcemy aby nasz produkt był jak najskuteczniejszy i najbezpieczniejszy

Linkolo.pl - Skuteczne pozycjonowanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności