moody Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Spędzam ostatnio trochę czasu przed komputerem i wobec tego wypadałoby chyba wreszcie zainwestować w jakiś lepszy monitor. Mam jednak parę wątpliwości: 1) 4:3 czy panorama? 2) Ile cali? 3) Jaka rozdzielczość? Na czym Wy pracujecie? Co wybrać żeby raz na pół roku można było w coś zagrać z przyjemnością? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DemonicznyKwadrat Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 To też zależy do czego tego monitora będziesz używał. Grafika? Edycja plików tekstowych? Gry? To też ma duże znaczenie 3 Miesiące pozycjonowania GRATIS! Zadzwoń do naszego specjalisty 607 107 712 i omów szczegóły! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomocnik_waw_pl Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 dokładnie, zalezy również jaki chcesz przeznaczyć budżet na to ja np. mam samsung p2450 - przyzwoity, ale jak się długo siedzi, oczka bolą poza tym ma już troche, na rynku napewno jest coś lepszego Wczasy Egipt, Urlop w Turcji Imieniny obchodzą..... - złóż Życzenia imieninowe Przygotuje unikalne teksty turystyczne, kontakt - PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garyoldman Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Ja osobiście będę kupował 24'' panorama FullHD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 22" panorama+ 17" 4:3 Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
projektant Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 No właśnie. Monitor do czego i jaki budżet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mas1o Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Ja mogę polecić LG W2353V-PF. Dobry, tani, z ładnym obrazem. No i nie męczą się oczy jakoś specjalnie. Jeżeli lubisz drinki i alkohol, oraz niedługo się żenisz, nic tak nie pomoże rozbawić gości jak barman na wesele. Cała polska, najlepsza zabawa i superbarman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moody Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Monitor generalnie do pracy w Office - Word + Excel. Do tego dochodzi oczywiście przeglądanie internetu i od czasu do czasu jakaś gierka. Budżet chciałbym zamknąć w 300zł, stąd myśle o czymś mniejszym - 18,5 - 19'' Chodzi mi generalnie o to czy wziąć 4:3 czy panoramę i w jakiej rozdzielczości pracować. Trochę wypadłem z tematu przez 5 lat bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 ja polecam monitorki DELL'a. Mam https://www.ceneo.pl/7610698 i sobie chwalę. W porównaniu z niskobudżetowym 22" LG, który mam podpięty jako drugi... hmm, nie ma porównania A dla leniwych: sprzątanie białystok ;] A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka Punkty FanCop od 3pln / 1k SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemron Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 ja np. mam samsung p2450 - przyzwoity, ale jak się długo siedzi, oczka bolą Jak bolą cię oczy, to masz złe ustawienia jasności, kontrastu, albo masz w pomieszczeniu złe oświetlenie. Pamiętaj, że musi być zawsze drugie źródło światła w pobliżu ekranu, a jasność i kontrast monitora powinny być dopasowane do otoczenia, w którym pracujesz. Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl Proszę o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 4:3 sie nie oplaca, bo to przezytek. Panorama przy codziennym uzytkowaniu tak jak napisales - Office + net jest znacznie wygodniejsza. Poza tym jest juz tendencja do dostosowywania wszystkiego do panoram np. layoutu stron, bo praktycznie wszystkie laptopy maja panoramy i monitory tak samo. Jakbys chcial nowy monitor to bys musial szukac 4:3 w jakis profesjonalnych seriach, bo ciezko taki normalnie znalezc. To tez by dyskwalifikowalo budzet 300zl. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesisko Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Witam, ja polecam coś takiego: https://allegro.pl/salon-eizo-lcd-23-ev2335...1825504314.html teraz mam flexscan s1910 - kupiony kilka ładnych latek temu (zero problemów, plamki praktycznie nie widać). w następny miesiącu kupię tego z linka co podałem. siedziałem przy nim 3 dni i ... eh, miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 moody sie pyta o monitor za ok. 300zl, a Ty mu polecasz za 2000zl... Ja bym polecal jakiegos Samsunga. Sam mam SyncMaster 205BW i sie swietnie sprawdza juz od kilku lat. takiego kupisz do 300zl uzywanego. Musisz popatrzyc na allegro co tam maja ciekawego do 300zl. Samsungi ogolnie w kazdym modelu maja bardzo dobre matryce, u innych firm bywa roznie. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Były... viper134 Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Monitor generalnie do pracy w Office - Word + Excel. Do tego dochodzi oczywiście przeglądanie internetu i od czasu do czasu jakaś gierka. Budżet chciałbym zamknąć w 300zł, stąd myśle o czymś mniejszym - 18,5 - 19'' Ja mam 4 rok Mediona z Allegro 19 za niecałe 370zł - poszukaj Jakub Jaworowicz Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Mediona i inne wynalazki to sobie daruj bo jest to mega shit. Wystarczy postawic obok siebie jakis markowy monitor i tego Mediona i juz uznasz, ze nie wiesz jak mogles na czyms takim pracowac Poza tym lepiej dbac o oczy, bo ich akurat nie da sie niczym zastapic. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.