zakręcony Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 tak na szybko - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunitas Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Ojej wszystkie prace są tak dobre, że rzeczywiście najlepszym rozwiązaniem byłby slider Ostatnio piszę o finansach na obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 11 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Chciałem sobie ułatwić prace, a tu masz kolejny ból głowy Na szczęście pozytywnie topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 (edytowane) Przeglądając prace w niektórych pracach zaobserwowałem iż co najmniej w 2 logach są elementy ikon (np z takich serwisów jak https://iconfinder.com https://iconfinder.pl) Panowie jeżeli nawet korzystacie z takich ikon i widzicie licencje free for commercial to nie znaczy że możecie takiej ikony użyć w logu bo to znak markowy:) (Chyba że rzeczywiście te ikony są waszego autorstwa:) ) Edytowane 11 Października 2011 przez dawstaw Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawetbardzodlugaXywa Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Dawstaw - jeśli oskarżasz kogoś na forum publicznym to pisz do konkretnych osób po ksywie. brak sygnatury :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiel Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skunk Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 hahahaha robi się ciekawie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawus Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 darq, moja ocena była całkowicie subiektywna, Twoje loga są fajne a nawet bardzo fajne, ale wg mnie do takiego serwisu bardziej pasuje logo cinmara, za bardzo na moje zdanie nie zwracaj uwagi, ani nikt inny też, bo ja specem nie jestem. Napisałem jeszcze do tego posta tekstu na A4, ale usunąłem, bo sam się zamieszałem i nie udało mi się napisać tak abym został dobrze zrozumiany Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
projektant Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 O której będzie ogłoszenie wyników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Do końca piątku czekam na zgłoszenia. Myślę, że zwycięzca będzie ogłoszony w sobotę rano, na pewno przed 9.00 topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
projektant Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Przypominam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skunk Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 ciekawe kto wygra , ja mam swojego faworyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darq Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Miałem chwilę wolnego czasu, więc przygotowałem jeszcze małe co nieco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 15 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 ROZWIĄZANIE KONKURSU: Chciałbym wszystkim podziękować za czynny udział, naprawdę nie spodziewałem się tylu fajnych propozycji Długo miałem faworyta, choć co chwilę zmieniałem zdanie - wybór był naprawdę trudny. Ostatecznie przekonało mnie pierwsze logo z tego posta: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st=#entry937506 - i to właśnie Darq wygrywa! Są też nagrody pocieszenia - 30% obniżki na Donlinkage dla wszystkich biorących udział w konkursie Organizacyjnie: dzisiaj jestem poza zasięgiem, jutro prawdopodobnie też Więc trzeba wykazać się jeszcze dość dużą cierpliwością - szczególnie Darqu topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 @Darq pogratulował - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi