Newander88 Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Ja na 2 kupony miałem po 1 trafieniu. Za to kumpel ma "trójkę", będzie miał na kilka kuponów w następnej kumulacji Pegasus Online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msiedlecky Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 oficjalne wyniki Stopnie wygranych Liczba Kwota(PLN)szóstka 2 28 083 296.60 piątka 532 7 017.00 czwórka 32540 219.60 trójka 635579 24.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 na szczęście nie wygrałem i nie muszę tak dużego podatku płacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cod3r Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Przestaną się w końcu podniecać i gadać co to można za taką sumę kupić . Bezpieczeństwo komputerowe i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoprocent Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 były nadzieje, trzeba zejść na ziemię Gry za SMS Wyślij sms i wygraj kasę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intermax Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 No to musze się pożeganać ,od dziś mam wypełniony czas do końca życia Pozdrawiam i życze sukcesów PIO Twitter Agencja Reklamy plus Seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomocnik_waw_pl Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Stopnie wygranych Liczba Kwota(PLN) szóstka 2 osoby 28 083 296.60 zł piątka 532 osoby 7 017.00 zł czwórka 32540 osoby 219.60 zł trójka 635579 osoby 24.00 zł no ja nie wygrałem Wczasy Egipt, Urlop w Turcji Imieniny obchodzą..... - złóż Życzenia imieninowe Przygotuje unikalne teksty turystyczne, kontakt - PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibki Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Na 10 puszczonych nie trafiłem nawet dwójki... To też powinni nagradzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nucleon Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 ... byle do następnej kumulacji ... Ludzka kreatywność jest największym zasobem. R. Florida Zapraszam do moderowanego katalogu stron i ogłoszeń: https://http4u.pl Podstawowy wpis za free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatiPati Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 ta dwójka to nieźli farciarze mi na dwa zakłady udało się ustrzelić tylko jedną dwójeczkę 3 Miesiące pozycjonowania GRATIS! Zadzwoń do naszego specjalisty 607 107 712 i omów szczegóły! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Na 10 zakładów trafiłem dwie dwójki, i jedną czwórkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Pozostaje pogratulować zwycięzcom. :-) Pewnie każdy z nich ma nadzieje że drugi wpadnie pod samochód i nie odbierze nagrody. :-) Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freakyphobos Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Mówili w TVP Info Przy okazji, Pan finansista powiedział, że najlepiej inwestować w alkohol - ma największy procent, i najszybciej się zwraca Zagraj w gry przeglądarkowe. Tylko u nas zagrasz w gry przez www. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 28 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 2 kupony - 2 liczby, 1 kupon - 1 liczba, no nic kompletnie nie wyszło Najgorsze przy takich kumulacjach mają zarówno te co trafią 6, bo niby się cieszą, a potem się okazuje, że do podziału. Tak samo przesrane mają co trafili 5, bo niby brakowało tej jednej jeb**** cyfry by mieć 6, no nic, czekam na kolejną EDIT: W ogóle jak widziałem pytania ludzi po losowaniu to mnie na śmiech brało, najlepsze było "czy 6 liczb trafionych pojedynczo, każda w nowym okienku, też oznacza 6:D" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Puściłem 2 i nic nie wygrałem ani jednej cyferki nie miałem. Łącze się w żalu. Pytam o wiele, za wszystko dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.