MaxPan Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Kolejna akcja na rzecz fundacji Anny Dymnej. Jeśli otrzymam na e-mail potwierdzenie przelewu na 50 ZL na konto Fundacji Anny Dymniej to wyśle listę do Scrapebox zawierająca 464807 unikalnych URL, na 135938 unikalnych domenach. Lista zrobiona własnoręcznie specjalnie na potrzeby tej akcji. Sprzedaje listy takiej jakości na innych forach po 35-50 USD. W tym przypadku wystarczę 50 Zł na fundacje Anny Dumnej. Lista znakomicie się nadaje dla nabijania BL, podlinkowania, zindeksowania zaplecza, podlinkowania innych linków i t.d Sukces ponad 306 k. i to na PROXY nie pierwszej świeżości. Ilość list 20 szt. W temacie będę informować ile zostało sztuk . Kupujące proszę się wpisać w tym temacie dodatkowo dostaniecie podziękowanie na konto PIO ode mnie. Listy wysyłam wyłącznie po powierzeniu bankowym. e-maili typu "kupie za 25 ZL, ale przelew na twoje konto" - ignoruje Każdy kto kupi listę, w paczce z listą otrzyma zrzuty ekranowe z ustawieniami dla postowania. Na takich ustawieniach można odpalić bez problemu jednocześnie 6-8 postujących okien na VPSie z Windows 2008 CPU 2.60 GHz RAM 1024 MB 100mbits Connection p.s otrzymane adresy e-mail będą kasowane po wysłaniu listy, niema mowy o jakim kol-wiek ich wykorzystaniu do innych celów jak wysłania tej listy do kupującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbeczek Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 proponuję dodać w twoim poście dane do przelewu - nr rachunku, tytuł przelewu itp ps. jestem zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 qbeczek zlewa masz baner z foto Anny Dymnej, klikasz i tam masz wszytko, dziękuje za zainteresowanie Link https://www.forum.optymalizacja.com/mimowszystko.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbeczek Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 ok przelew nadany, jak tylko wyjdzie z banku podeślę potwierdzenie fajna inicjatywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur_waw Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Poszło - potwierdzenie wysłane na mail. Może uda mi się zrobić coś dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 qbeczek, artur_waw lista poszła, Dziękuje! Zostało 18 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Lista ma rozmiar ok 6,5 mega skrzynki darmowe nie zawsze przepuszczają taka paczkę. Waclaf podaj inny email bo lista wraca. Zostało 17 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodhistawa Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Czy jest opcja dla osób nie posiadających SB?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Mozę być Blast Scrapeboxem na tej liście x 3 razy tak samo za 50 Zł zostało 16 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Przelew poszedł ale muszę poczekać aż wygeneruje się te cholerne potwierdzenie w mbanku. fu*k! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Przelew poszedł, mail z potwierdzeniem wysłany Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Zostało 12 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danae Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Wysłałam przelew - czekam tylko na zaksięgowanie. Fajna akcja. Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Wchodzę - robię przelew. Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noodly Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Wysłane przez bluecash.pl. Zaraz powinno przyjść potwierdzenie na twój mail. Mój mail (powinien być w potwierdzeniu) noodly [at] gmail.com Dzięki i pozdrawiam Edit: Już jest moneybox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.