soprano Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Rozumiem że po ip idzie autoryzacja? Trochę to wymagające. Na czas testów mógłbyś z tej formy zrezygnować. Tylko login i hasło na czas testów ułatwiło by sprawę. I tak program będzie "czynny" tylko przez 30 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielBurchardt Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Szkoda czasu, nieintuicyjne, ustawienie czegokolwiek to dramat... https://kokohash.com/profil/medumistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwerty10000 Opublikowano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 @soprano moge tak zrobić żeby było można podać publiczny ip @wlamywacz niczego nie trzeba ustawiąć , tworzysz project naciskasz 3 submity "CONTENTS" "KEYWORDS" "LINKS" żeby podać linki wymagane przez generator wiadomości . następnie dajesz "START" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwerty10000 Opublikowano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 jeżeli ktoś jest za routerem to musi pobrać nowa wersje , usunąć plik licence.key , w polu "public ip" wkleić skopiowany adres ip z tej strony https://www.whatismyip.com/ . później dodam automatyczne pobieranie ip z tej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Nadal błąd autoryzacji. Ipek zapisał się do pliku txt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajacgd Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 teraz jest nowa wersja 1.0 b - wyświetla ona adres ip . jeżeli jest on inny od tego co jest w palelu po zalogowaniu to nie działa . komputer musi być połączony bezpośrednio do internetu , nie przez router . Ta opcja raczej przyjazna nie jest, choćby do przetestowania. Jeśli tam ma pozostać to pierwsza kicha na powitanie z programem. Jeśli chcesz sprzedawać, to staraj się jednak z deko dopasować do ewentualnych klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Macie Panowie cierpliwość, wiem, że pozycjoner to cieprliwy zwierz, ale Wy nadajecie nowe znaczenie słowu cierpliwość - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Ja zrezygnowałem z testów jak zobaczyłem że to ma kosztować 100 USD miesięcznie, i tak tego nie kupie to poco mam zawraca sobie głowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 100 USD to faktycznie sporo. Mieszkamy w PL więc cena powinna być dostosowana do naszych realiów. Mam natomiast jeszcze jedno pytanie. Program (nadal mam błąd autoryzacji) to typowa spamiarka? Nie da się w nim zakładać profili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 a spamiarki nie doszkalają profili? Przecieczeż w 99% przypadków żeby zapostowac trzeba założyć profil, aktywować i td. Tak pracują typowe spamiarki, jak ta pracuje to jeszcze nikt nie wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Szkoda czasu na tą padlinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djurek Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Szkoda czasu na tą padlinę. Zgadzam się w 100 % LinkedIn - Dariusz Jurek * SEO & Copy Writing on demand & https://findbeauty.expert/ AI https://www.timecamp.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 MaxPan nie o to mi chodziło . Zakładasz profil i w niego pakujesz linka (do podpisu). Mnie interesuje, czy da się to zrobić bez umieszczania postów na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajacgd Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 $100 miesięcznie? No to nawet nie jest tanio w odniesieniu do pojawiających na świecie softów. A nawet jeśli tyle i chcą, to szybko marketingowo dają ścieżki pozwalające mniej płacić. Tyle, że one mają już jakąś markę, a tu za jakiś noname bez historii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Na foto akcja "register" jest zmienna wiec jest taka funkcja, mysle ze zmienna jest na posting. Takie same rozwiązanie jak stosował scrapeboard. zajacgd miliony USD botmastera nie dają spać ludziom na całym świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.