StrefaPC Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Myślę, że w skrypcie powinna być możliwośc dodawania wpisu zwykłego lub premium. Obecnie można ustawic w panelu admina tylko wpis zwykły lub tylko wpis premium. Uzytkownik nie ma wyboru dodania wpisu. Zapraszam do dodawania wpisow: Firmowy.biz moderowany katalog firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uploadfun Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Niby twórca miał dobre chęci ale projekt upadł i kasa wyrzucona w błoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eria86 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 dobre checi... nie wydaje mi sie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 U wszystkich po update wszystko jest OK. mi tez update wysyłałeś? dziwnie bo niema.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lozik Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Niby twórca miał dobre chęci ale projekt upadł i kasa wyrzucona w błoto. jakie dobre chęci? Najpierw wciskał kit, że sprzeda tylko kilkanaście czy kilkadziesiat licencji, a potem to co chwilę jakieś promcoje aby jaknajwięcej tego sprzedać. Tu nie było żadnych dobrych chęci tylko chęć zarobienia jak najwięcej przy jak najmniejszej robocie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monterek Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Ma ktoś jakiś kontakt z autorem skryptu? Bo koleś mnie już wk....ia maksymalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskit Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Raczej możesz zapomnieć Blasty Xrumer - Podlinkuj skutecznie wpisy w katalogach, preclach, profile, zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monterek Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 nie jest tak zle bo dane teleadresowe mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 To sie podziel na PW, z góry dzięki, mnie tez oszukał Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motaba Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 dane napisz tutaj chętnie wybiorę się na policję wczoraj do niego pisałem o zwrot kasy (dla zasady wiem ze to tylko 20 zł) ale testowałem domy szkieletowe budowa domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiba Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 co ciekawe, da się instalować wszędzie tak? Bo nie działa panel z licencjami, a ja normalnie zainstalowałem skrypt i działa,u was także? czy jakaś część skryptu jest zakodowana, żeby zajmowała sie licencjami? Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motaba Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 nic nie jest zakodowane jedynie skrypt wysyła maila do własciciela ale ten chyba właśnie zmienia pieluche !! domy szkieletowe budowa domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiba Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 który plik za to odpowiada, za to wysyłanie maili? Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eria86 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 widać, że autor nie spoczął na laurach i dalej próbuje sprzedawac swój "soft" https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=147400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 eria86, trzeba było odrobinę zaczekać , parę osób zwróciło na to uwagę szczególnie analizując ścieżki plików https://www.demo.exinet.pl/zajelo-mi-troche-czasu-a,1111.html. Ogólnie dziecinada takie zachowanie, a najgorzej że życie jego nie uczy i po-prostu obraża inteligencje osób z PIO... Ja tam "straciłem" 80 ZL kupując jeden katalog + szablon, wiec jemu już wybaczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.