Przeklasa Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 To nie ban. Raczej ta sama sytuacja co w przypadku osiągnięcia 5000 "Lubię to" na koncie facebook. Prawdopodobnie osiągnąłeś limit +1 dla konta. Żaden limit konta! Chodzi o to że ze zbanowanego adresu GMail nie można dodać plusa. Ludzie czy nie widzicie że tracicie codziennie setki punkty a przyrostu plusów nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 27 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Przeklasa, ale z Ciebie panikarz. :-) Było by mi miło, gdybyś dał mi dostęp do Webmaster Tools dla Twoich stron/Twojej strony. Jak w wypadku Krzysztofa, który miał wątpliwość na poprzedniej stronie i panikował że mu wszystko wcięło, wystarczyło dodać parę pktów (jak widać, WT podaje statystyki od pewnej ilości plusów - ok. 100), tudzież pokazać palcem w którym miejscu są plusy i gdzie się to odczytuje. Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeklasa Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Przeklasa, ale z Ciebie panikarz. :-) Atakiem paniki nazywamy zaburzenia lękowe z napadami lęku. To nawracające, nieoczekiwane ataki, którym często towarzyszą oczekiwania ponownego ataku lub obawy przed jego konsekwencjami... np Googla No tak źle to jeszcze nie jest... tylko punkty topnieją jak kostki lodu na słońcu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 27 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 :-) Jak topnieją, to są kliknięcia, jak są kliknięcia, to są w WT, jak nie ma w WT to znaczy że było ich za mało żeby wyświetlać, jak nie ma w chmurce to znaczy że są w WT, albo że było ich za dużo. Jeżeli prawdą byłoby to, że system banuje strony z uczestnictwa w wyszukiwaniu społecznościowym "+1", to właśnie wynaleźliśmy najgenialniejsze narzędzie do banowania konkurencyjnych stron, stąd tym bardziej warto z niego korzystać. :-) (Ale tak nie jest; potwierdza to każdy test i każde udostępnienie mi WT przez najgorętszego sceptyka) Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeklasa Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Jeżeli prawdą byłoby to, że system banuje strony z uczestnictwa w wyszukiwaniu społecznościowym "+1" Google nie banuje stron tylko adresy Gmail z których były masowo dawane plusy. Z takiego adresu nie można dawać już plusów. Może ktoś jeszcze to zauważył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hammer Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 ale w jaki sposób to wygląda? Czy nie można kliknąć w plusa? U mnie jest tylko problem, że w chmurce na bieżąco zaraz po kliknięciu zerowane są plusy, ale w WT wszystko jest tak jak powinno być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeklasa Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 ale w jaki sposób to wygląda?Czy nie można kliknąć w plusa? U mnie jest tylko problem, że w chmurce na bieżąco zaraz po kliknięciu zerowane są plusy, ale w WT wszystko jest tak jak powinno być. Kliknąć można tylko w okienku nie dodaje się plus. Kiedy na tej samej stronie kliknę z nowego "świeżego" adresu Gmail plus się dodaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hammer Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 no to nie wiadomo czy na to konto limit Ci się wyczerpał czy adres został zbanowany aby z niego nie dodawać plusów. Ale może to jednak jest ten limit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 27 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Limity dla +1 są nieznane, nikt nam ich nie poda. Limity dla FB są teoretycznie na 5000, ale znam konta które mają więcej "połączeń" i działają. Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truvati Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 @Przeklasa jeżeli konto gmail jest zbannowane to klikając +1 zobaczysz guzik koloru czerwonego! Taki przypadek nie oznacza że konto jest spalone, trzeba odczekać kilka dni i dalej można klikać. Oczywiście z umiarem! Truv brak sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 dziś G odjęło mi wszystkie plusy przydzielone poprzez F+ - tak więc wróciłem do "normalności" Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeklasa Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Jak spece od Faceplusa czegoś nie wymyślą niedługo Google wszystkich wyzeruje a my potracimy nasze punkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeklasa Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Nowe błędy: - Przy ustawieniu przyrostów np: Od 10 Do 10 limit nie działa! - Przy ustawieniu puli punktów np na 100, limicie przyrostów 1 1 pokazuje czas na 1 dni!!! a powinno być 100 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobytu Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Mam pytanie o świadome złamanie regulaminu, a dokładniej usunięcie z listy stron polubionych, podstrony którą zlajkowałem waszym systemem? Właśnie dokonałem takiego niecnego czynu, usunąłem z polubionych profil '24-fotki-najseksowniejszych-dziewczyn-na-FB'. Niby nie erotyka, ale jakoś nie chcę rozprzestrzeniać podstron typu 'kliknij tutaj żeby zobaczyć cycki' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeklasa Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Mam pytanie o świadome złamanie regulaminu, a dokładniej usunięcie z listy stron polubionych, podstrony którą zlajkowałem waszym systemem? Właśnie dokonałem takiego niecnego czynu, usunąłem z polubionych profil '24-fotki-najseksowniejszych-dziewczyn-na-FB'. Niby nie erotyka, ale jakoś nie chcę rozprzestrzeniać podstron typu 'kliknij tutaj żeby zobaczyć cycki' To czy żart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.