Cloud Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 +dodaliśmy w końcu EXPORT linków Jest tam wybór platform do exportu (jeśli będzie dobrze się sprawdzał dodamy tam tez linki z posterów) @sebau wiesz ile osób czeka na exsport linków z posterów - chyba wszyscy w tym temacie Proponuje osobny EXPORT linków dla posterów, idealnie by było w już używanym formacie: url posta;anchor Znacznie to ułatwi dopalanie wpisów, czekamy Skuteczne pozycjonowanie stron, więcej na https://afterweb.pl/pozycjonowanie-stron/ Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebau Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Co do drupali. Jśli ktoś nam prześle sporą listę takich drupali do których można się zarejestrować i zapostować(czyli nie mają zablokowanej publikacji) to na pewno poprawimy skuteczność być może na zbyt wąskiej próbie drupali robiliśmy testy - nasza lista dodana do programu na pewno nie była jakaś super i na pewno da się poprawić skuteczność addera o drupali. Cieszmy się nimi - tak szybko odchodzą W dzisiejszej wersji dojdą dwie nowe platformy blogowe. Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebau Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 (edytowane) @SobiePan 1. Jak mam w ustawieniach "Post on all available blogs" to wrzuca wpisy we wszystkich 30 blogach tej jednej platformy blogowej? - TAK 2. Jak mam wyłączone "Post on all available blogs" i w Execution Count = 1 to doda losowo do jednego bloga? - TAK 3. Jak mam wyłączone "Post on all available blogs" i w Execution Count = 5 to doda losowo do 5 blogów? - TAK (ale może wylosować kilkukrotnie tego samego bloga) 4. Jak mam wyłączone "Post on all available blogs", Execution Count = 1 a Success Count = 5 to doda 5 wpisów do jednego losowego bloga? - NIE (nigdy nie dojdzie do success count 5 mając tylko jedno wykonanie) @Cloud - z tym exportposterami się wprowadzić w przyszłym tygodniu w panelu czeka wersja 3.66: nowości: exteen.com - platforma blogowa (zakładacz i poster) postbit.com - platforma blogowa (zakładacz i poster) Edytowane 25 Marca 2013 przez sebau Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuDz1oK Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Hej sebau, mam kilka pytań odnośnie ZenBLOG ;-) 1. Czy zakłada on profile na platformach Web 2.0 2. Na jakich platformach działa ZenBLOG? Głownie chodzi mi o Web 2.0. 3. Ile profili dziennie potrafi założyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis168 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Muszę pochwalić sebau dziś zakładałem blogi do 56 udało mi się założyć. Tylko tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar09 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Świetny serwis, korzystam od dłuższego czasu i wszystko działa jak nalezy, taka moja opinia... Chcesz spędzić wakacje w świetnym miejscu? Nie wiesz na co się zdecydować? Domki bieszczady tanio Serdecznie zapraszamy do Baligrodu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyczesanySEOWIEC Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Jest 3.65 do pobrania w panelu : > "... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..." Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebau Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 wersja aplikacji okienkowej to 3.65 ale wersja szablonów to 3.66 Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebau Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 a dziś w wersji 3.67: unblog.fr (zakładacz i poster) hpage.com (zakładacz i poster) hpage odpowiada na pytania - kilka odpowiedzi jest w głównej paczce i można pobrać QA.txt - jutro wystawimy go do pobierania bezpośrednio z panelu. w tej wersji do sekcji vip też coś doszło jutro lub pojutrze spróbujemy dodać trochę poprawek do blogów z którymi sobie nie radzimy. Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Majchrzak Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 alternatywa dla mm ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 alternatywa dla mm ?? do micrositemenager? to sa zupelnie dwa rozne softy. P.S. Fajna fota kto to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joland Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Nie nadążam nad aktualizacjami... Ale to dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis168 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Dobrze,dobrze widać poprawę dzienne aktualizacje. Ekipa się stara coraz więcej blogów i posterów to mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monstrum Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Sebau, jak się z Tobą skontaktować w sprawie zenka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max_ck Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Człowiek nie nadąża za tymi aktualizacjami i chwała za to Sebau Nie wiem jak on znajduje czas na pisanie, odpowiadanie na maile i pomoc. I robi to z wielka cierpliwością Wielkie dzięki za super soft i za pomoc w jego ogarnięciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi