group5 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Znacie może jakieś polskie firmy oferujące hostingi na serwerach w UK, Irlandii? Ale chodzi o serwery ulokowane fizycznie na terenie wspomnianych państw czy może chodzi o adresy IP z daną geolokalizacją? Vogan sp. z o.o. Rabat -20% na konta hostingowe w Group5 i Altblue dla użytkowników forum. Kod rabatowy: optymalizacja2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Hej! Pora dokupić dodatkowy host. Potrzebuję małego konta do 50 złotych rocznie na kilka (do 5) malutkich zapleczowych stronek statycznych (każda po około 100 podstron). Na razie mam stronki polokowane na lh.pl i hekko.pl - potrzebuję coś innego (inny IP niż lh i hekko, inna lokalizacja niż lh i hekko itp). Co polecacie? Jak obsługa klienta? Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmike Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 linuxpl.com konto W1GB już któryś rok mam u nich konto i nie miałem okazji narzekać. Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org. Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 netmark.pl webh.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 mzone.pl ? altblue.pl ? Oba polecam. Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 hekko ma teraz promocję 44% zniżki do jutra, może się jeszcze załapiesz Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl Koła i zestawy kołowe - https://rollen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
projektant Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Ja zawsze staram się polecać laohost.pl. Mam tam już 3 rok konto i nie narzekam. Na koncie postawionych kilka WP na osobnych domenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siK! Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Ja tam polecam tak jak ktoś wyżej, linuxcom.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 hostinghouse.pl polecam jesli chodzi o naprawde tanie konta.. pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 podbijam temat. Coś się zmieniło w temacie małych hostingów do 30 zł? Coś polecacie? Może ktoś coś ciekawego znalazł? Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawus Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 zajrzyj do pogaduszek, odrobina wysiłku i kilka kont możesz zgarnąć gratis Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwrona Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Tani, dobry i sprawdzony hosting to www.hostinghouse.pl Przeprowadzki Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to on Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Hostinghouse albo szybkiserwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Znalazłem e-hermer.pl z kuponem "allegro" wychodzi 12 zł. Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eljelj Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Znalazłem e-hermer.pl z kuponem "allegro" wychodzi 12 zł. Polecam e-hermer.pl. Mam tam od dobrych kilku miesięcy konto i stwierdzam, że to jeden z tych hostingów gdzie wszystko chodzi bez problemów. Jeszcze do wszystko łykajacych i szybkich hostingów zaliczam securityhost.pl Ostatnio bujam się z ovh.pl personal i jakaś kaszana... dziwne opóźnienia w wykonywaniu skryptów, nie wszystko chodzi.. Katalog firm , który pomoże Tobie kupić i sprzedać co tylko chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.