domator Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 I dodanych ze 140 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek151 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 ja na mojej prywatnej bazie mam ~800 dodań ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warfas Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Po ostatniej aktualizacji dodaje wam do katalogów? instrukcja bezpieczeństwa pożarowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunitas Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Po ostatniej aktualizacji dodaje wam do katalogów? Nie... Myślałam, że to tylko u mnie. Ostatnio piszę o finansach na obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 19 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Jak są jakieś problemy z dodawaniem proszę śmiało się zgłaszać na maila. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 21 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 AKTUALIZACJA. Podesłałem przed momentem aktualizację. Zostały rozwiązane problemy z zacinaniem się projektów oraz problem z harmonogramem (na niektórych serwerach dodawało od razu do całej bazy bez względu na ustawiony limit) + poprawka kilku innych drobnostek. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek151 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Hej, kiedy będzie update zawierający opcję pingowania wpisów? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darq Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Panowie, gdybyście chcieli dobrą listę precli do DonLinka, zajrzyjcie w link z mojej stopki. Mnie się udało zarejestrować DonLinkiem w prawie 1200 preclach. Dodatkowo na liście są tylko takie, które mają site Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek151 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Panowie, gdybyście chcieli dobrą listę precli do DonLinka, zajrzyjcie w link z mojej stopki. Mnie się udało zarejestrować DonLinkiem w prawie 1200 preclach. Dodatkowo na liście są tylko takie, które mają site Ile masz dodanych artykułów na tej liscie?? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darq Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Dam znać jutro lub pojutrze. Listę robiłem w sobotę, przez weekend byłem niedostępny i będę wysyłał właśnie dopiero dziś lub jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebau Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Ja mam listę z przed tygodnia i do 930 donmini mój automat dodał (szablon do zenka). Jednak jakość tych katalogów jest fatalna Mam nadzieję, że coś się poprawi na tej płaszczyźnie Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darq Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Jak sobie sam nie zrobisz dobrej listy, to nigdy nie będziesz miał dobrej. Dodaj do 300 katalogów, ale porządnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Jeśli chodzi o to, kiedy będzie pinkgowanie: w najbliższej aktualizacji. A kiedy ona będzie? Tego nie napiszę, bo zawsze pojechałem na terminach MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek151 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Moje propozycje co powinno być zmienione/poprawione: - sprawdzanie podczas pobierania danych do zarejestrowanych WP czy nie ma duplikatów w bazie - stworzenie więcej baz niż tylko publiczna/prywatna - w momencie gdy serwer podczas uruchomienia cron zwróci jakiś błąd bazy danych dodane artykuły nie są "dodawane" do raportu - nie są uwzględniane jako opublikowane Co z tej listy dasz rade zrobic?? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warol Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Czy działa wam export do pliku CSV. Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.