kubak Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 No niestety, Donek umiera. Z działający funkcji działa mi tylko już tylko dodawanie do własnych WP ale tylko częściowo (nie zlicza dodań więc system wali na oślep i nie ma mowy o samopodlinkowaniu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 "Starty", bo jest już przygotowywany nowy - już na ukończeniu. 5.3.3 to aktualna wersja, do kilku minut wrzucona będzie 5.3.4 z aktualizacją monitoringu. Donek nie umiera, niestety tam u Ciebie @kubak jest jakiś problem z konfiguracją, że nie zapisuje raportów. Żeby dojść do tego musiałbym linijka po linijce sprawdzić całą klasę (coś około 3 tysięcy linijek) - tak jak pisaliśmy włączenie obsługi błędów mogłoby nas naprowadzić na rozwiązanie. Dodawanie do katalogów też działa - problem jest z dostępem do katalogów, a nie z samym DonLinkage. Edit. ok, jest już aktualizacja - jeśli monitoring nie ruszy proszę jeszcze o info. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan od seo Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 przydałby się jeszcze taki magiczny przycisk do ponownego sprawdzania pozycji danej strony w razie gdyby coś poszło nie tak (padło proxy, padł skrypt, padło google itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Nowy monitoring w nowym Donlinkage będzie całkiem nowy , będzie taka opcja udostępniona. Może nie od razu, ale z aktualizacją będzie też dostępne w donlinkage tworzenie kont userów. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seogreen Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Cześć ponownie , automatyczna aktualizacja nie chce u mnie ruszyć (hosting mam na jupe.pl), ręcznie zaś pierwsze źródło blokuje mi do pobrania ESET (niby że jakiś trojan w paczce jest), z drugiego linku można ściągnąć bez żadnych komunikatów, tylko że tam w paczce wygląda jakby cały DONEK był? Coś mi się nie chce wierzyć, że trzeba wszystko nadpisać przez ftp-a - pytam, bo nie chciałbym sobie coś wywalić niepotrzebnie (projekty, ustawienia crona)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 u mnie na jupe tez niet Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Wystarczy podmienienić plik cron_monitor.php i update.php, a następnie wywołać w przeglądarce update.php. W paczkach są wszystkie pliki gdyby ktoś robił aktualizację z jakiejś starszej wersji. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej103 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Skąd można ściągnąć paczkę, bo nie dostałem mailem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zaloguj się do panelu DonLinkage i tam będą informacje MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seo tekst Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Chyba coś nie tak z aktualizacją automatyczną Do tej pory nigdy nie miałem z nią problemów aż do teraz --> [Wykonam] 100 LINKÓW ZE STRON GŁÓWNYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura --> [SPRZEDAM] Punkty LINKTAK | 100k | 4,5 zł | Faktura --> [Wykonam] 100 ARTYKUŁÓW SPONSOROWANYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seogreen Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Na "piechotę" też nie przechodzi, przegrałem do systemu update.php oraz cron_monitor.php i lipa :/ ... Za pierwszym odpaleniem update.php może coś sie robi, choć praktycznie od razu przeskakuje do startowej page.php i po wejściu dalej stara wersja. Jak róbuję odpalić update.php drugi raz po wyjściu z DLA to dostaję komunikat że nie ma takiego pliku... Cosik jest chyba nie tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morelo Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 u mnie tez nie chce automatycznie serwer netmark oka poprawisz czy trzeba recznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Już to sprawdzam, teoretycznie wystarczy podmiana pliku, bo to zmiana w pliku jest, w bazie danyc nic nie jest zmieniane, jedynie numerek przy wersji donlinkage. Okej panowie, znalazłem. Wrzuciłem paczkę aktualizacyjną nie tam gdzie trzeba Już wrzucam w odpowiednie miejsce, ahh.... Dla pewności podniosłem jeszcze raz numerek w wersji donlinkage. Edit. Wróciłem numerek donlinkage, teraz powinno być ok Przepraszam za zamieszanie. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seo tekst Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Teraz działa --> [Wykonam] 100 LINKÓW ZE STRON GŁÓWNYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura --> [SPRZEDAM] Punkty LINKTAK | 100k | 4,5 zł | Faktura --> [Wykonam] 100 ARTYKUŁÓW SPONSOROWANYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morelo Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 teraz poszło dzieki oka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.