okazwłoka Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 No właśnie, błąd był - zrobiłem taką walidację adresów url że żaden nie przechodził Aktualizacja ofijalnie będzie do tego w poniedziałek. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 ok, będę to w poniedziałek sprawdzał. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Jest mała aktualizacja z poprawkami: DonLinkage 5.1.1 BETA:30/06/2014[x] poprawa kodowania dla otwartymini[x] poprawa detektora[x] poprawka dla wordpress (dodawanie z autoryzacją na serwerach linuxpl.com) MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbolezo Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Witam, czy ktoś orientuje się co może być przyczyną takiego błędu podczas dodawania? "Brak formularza do publikacji wpisów" Czy ktoś się kiedyś spotkał z czymś takim i potrafi szybko odpowiedzieć? icure.pl - Serwis iPhone Wrocław - Pogwarancyjny serwis Apple Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmp3 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 to normalny błąd przy aktualizacji ? - Ustaw CHMOD 777 dla katalogu captcha. JeĹli katalog nie istnieje utwĂłrz go. - Ustaw CHMOD 777 dla katalogu tempo. JeĹli katalog nie istnieje utwĂłrz go. Zarabiaj przez internet / Darmowa reklama internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warfas Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Coś jest nie halo z dekoderem katalogów, stoi zacięty i nie rusza. Po wywołaniu ręcznym pokazuje cały czas te same adresy w detekcji, a do tego wszystkiego tylko 3 adresy dekoduje jednocześnie. instrukcja bezpieczeństwa pożarowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 @Qbolezo - nie da się opublikować wpis - przynajmniej donlinkage nie potrafi. Jeśli da się ręcznie - podeślij takie adresy na mail. @wmp3 - tak, wystarczy zmienić chmody. @Warfas - podeślij też info z adresem instalacji na mail - zobaczę jak to wygląda. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seogreen Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 @okazwłoka - dołączam się do prośby o sprawdzenie detekcji - po najnowszym updacie wprawdzie ruszył na trochę i kilkanaście adresów "przerobił", ale aktualnie znów detekcja nie żyje od kilku godzin... Dane wysyłam zaraz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi2007 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 U mnie tez detekcja nie żyje Eloszka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Zaraz się dowiemy co jest grane i będzie popraweczka. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter123 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 A ja się ponownie zapytam jak wyglądają pracę nad tworzeniem profili w donlinkage ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Ok znalazłem błąd - dzięki @seogreen za udostępnienie konta. Za minutkę będzie aktualizacja poprawiająca ten błąd. edit. ok, już jest MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis168 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 @lixe adwokat ? masz prowizje z dla nie lubię takiej gatki. @Piter123 się zapytał tylko nie odpowiadaj za @okazwloka chyba że działacie razem i wiesz że nie macie tego w planach. Jak nie to szanuj innych i daj chłopu się wypowiedzieć bo może to ma w planach bo widać że serio się stara ostatnio w/g mnie dla przyśpieszył dajcie mu się wypowiedzieć @oka rób swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis168 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 @lixe nie obraz się ale śledzę wątek i wiem ze dla poszło wiele na + ale jeszcze mu swoje brakuje Niech się panowie wypowiedzą czego im brakuje (bez urazy lixe ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis168 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 lixe ? do mnie pijesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.