okazwłoka Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 argern - niestety samo się nie zrobi , trzeba troszkę czasu poświęcić, a nie chcę wprowadzać zaciągania adresu z projektu. grykom - samo się powinno wymusić - nie działa? MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 a opcja "ponów" to pies? edit: u mnie działa przez ponów, samo zawsze sie zacinało.. Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Powinno się ponowić automatycznie, a jak nie to jest jeszcze ponów MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
san Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Koleżanki i koledzy, poradzicie mi jakiś dobry (i tani) hosting pod donka, gdzie będzie cron 1-minutowy ? Nazbierało się trochę projektów i teraźniejszy hosting (5 minutowy cron) nie wyrabia z zadaniami na 1 dobę. Zastanawiam się nad 1&1 standard, wychodzi 20 netto miesięcznie i chyba mają cron 1 minutowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 san -> wszedzie masz cron 1 minutowy oprocz nazwy i kilku tego typu "porządnych" hostingach Bierz unixstorm.org ale chociaż średni pakiet bo nie wytrzyma. A najlepiej - vmline.pl -> najtanszy vps 12zł/netto/miesiąc i tam spokojnie będzie działać np. donlinkage + inna dodawarka. Do instalacji vps polecam kazka z tego forum(jego temat w dziale "charytatywnym", gość naprawdę zna się na rzeczy, dodatkowo moze Ci postawić brakę na squidzie itd.) SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzu Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Wam też spadła ilość dodanych do webmini? (baza publiczna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Publiczna przed chwila puszczona: WEBMINI (527) Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOsklep24.pl Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Koleżanki i koledzy, poradzicie mi jakiś dobry (i tani) hosting pod donka, gdzie będzie cron 1-minutowy ?Nazbierało się trochę projektów i teraźniejszy hosting (5 minutowy cron) nie wyrabia z zadaniami na 1 dobę. Zastanawiam się nad 1&1 standard, wychodzi 20 netto miesięcznie i chyba mają cron 1 minutowy. Witaj. Również polecam Vmline. Sam będę po świętach tam stawiał Donka na ich serwerze VPS. Administratorzy tego serwera również przeprowadzą Ci ustawienie serwera oraz instalacje softu... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga435 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Czy dziś była jakaś aktualizacja ? Bo donek krzyczał mi, że licencji nie mam potem nacisnąć cron blabla i jakoś przeszło. VPS już od 130 zł netto (rocznie) - Kliknij tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon234 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 ile mniejwiecej czasu zajmuje dodanie do calej publicznej bazy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piomoo Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 również polecam vmline.pl - własnie migruję tam z kilkoma serwisami. Pomoc techniczną oceniam u nich na 10/10. wywóz gruzu - dla tych co remontują.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga435 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Gdzie szukać przyczyny ? Wszystkie projekty mi stanęły w miejscu, gdy dodam nowy również nic się nie dzieje ... ? VPS już od 130 zł netto (rocznie) - Kliknij tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darq Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Ja bym zaczął od crona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Wywołaj sobie adres crona ręcznie, to najlepsza metoda żeby sprawdzić w czym rzecz. Jeśli wklepiesz adres ręcznie i widzisz że coś tam cron mieli - to wina źle podpiętego crona w DA. Jeśli nei mieli - coś sie skopało, proste SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Dokładnie, cron przestał tam wywoływać. Ręczne odpalanie działa. Jeśli chodzi o czas dodawania 1 projektu, to na domyślnej bazie ok 3h. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.