Skocz do zawartości

Takie małe zaplecze

adiectus

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie.

Chcę postawić mini zaplecze na subdomenach i zastanawiam się jak to zrobić? Czy zwykły HTML czy może jakiś lekki skrypt?

Podstron nie będzie dużo bo około 10-20 na każdej subdomenie.

Ważne jest aby można było z jednego miejsca - jednego pliku - dodawać np. linki w stopce.

Łącznie stron ma być około 20-30 więc raczej WordPress odpada.

A i jeszcze jedno - czy w html-u można wstawić include ? Bo nie chciałbym mieć linków na stronach z końcówkami .php

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

w htmlu da się wstawić inlude tylko w pliku htaccess należy wstawić odpowiednią dyrektywę

Co do zaplecza to lecisz albo zwykłymi statycznymi stronkami plu sjakiś mały wewnętrzny SWL albo co uważam że i tak będzie dobre PremiumPage lub Wordpress.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria.

Postaw na jakimś lekkim cmsie. Ja polecam Tobie piko cms albo funi cms.

Strony statyczne w htmlu sobie odpuść, za dużo zabawy gdy trzeba coś zmienić :)

PremiumPage lub Wordpress.

PremiumPage jest płatny bo to pewnie dla Ciebie ważne jako początkującego. Wordpress jest duży, jak potrzebujesz tylko tego o czym piszesz odpuść sobie Premium Page(który też nie jest małym cmsem) i Wordpressa.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

miałem edytowac ale post sie pojawił :) wiec nie bede dopisywał o lekkich cmsach

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria.

Wg. mnie najlepszy jest Wordpress - darmowy, dobrze zoptymalizowany, łatwy dostęp do dodatków, dobrze się indexuje no i mało zajmuje.

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

Wordpress - darmowy, dobrze zoptymalizowany, łatwy dostęp do dodatków, dobrze się indexuje no i mało zajmuje.

Mało zajmuje :)? Pomyliło Ci się, jeden z najwięcej zajmujących CMSów, jeśli chodzi o te popularniejsze.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności