Wildu Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Heja, Przed chwilą wykopałem ciekawą stronę, a mianowicie: https://www.flightradar24.com/ Całkiem fajny bajer dla osób, które często korzystają z usług lotniczych - podajemy komuś nasze "ID" i może sobie spoglądać jak blisko/daleko już jesteśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 No działa, bo słyszałem samolot i zgadzałoby się to z mapami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdera Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Potwierdzam, mieszkam na ścieżce podejścia do lądowania przy jednym z naszych lotnisk, na mapce samolot był, a za oknem było słychać silniki Whitepress - Liczy się tylko content marketing Biznes-Host - serwery które polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Stronę znam już od pewnego, dłuższego czasu i potwierdzam, jest bardzo ciekawa Pamiętajmy jednak, że jest to tylko część samolotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Strona interesująca, teraz widać ile tego lata nad głową P.S. Wildu, wcięło Ci stary Avatar? Kurcze, jakaś moda się robi na zmiany- co się przyzwyczaję to już ktoś ma inaczej Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszynka Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 jak dla mnie rewelacja! ciekawe czy jest gdzieś w necie strona z zaznaczonymi korytarzami powietrznymi, i czy często się to zmienia bo mam wrażenie, że kiedyś nad moim domem wcale nie było samolotów a ostatnio co chwila jakiś leci "Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!" 1% dla Antka Ania M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wildu Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 P.S. Wildu, wcięło Ci stary Avatar? Kurcze, jakaś moda się robi na zmiany- co się przyzwyczaję to już ktoś ma inaczej Hehe Taka spontaniczna decyzja, co jakiś czas trzeba zmienić coś w swoim życiu, tym razem padło na avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamski Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 O to przydatne jak trzeba kogoś odebrać z lotniska;) Można zobaczyć czy jest opóźnienie i czy już warto wyjeżdżać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiek Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 To macie jeszcze dostęp do pasma radiowego online np. na tej podstronie są europejskie lotniska: https://www.liveatc.net/feedindex.php?type=international-eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 @osiek - o, to ciekawe, tego nie znałem Porównałem sobie Warszawę i Chicago to u nas prawie nie gadają (tower) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metju Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 stara zabawka jak ktoś ma iPhone'a to może sobie zainstalować z AppStore Polecam na iP 4 - wzbogacony o dodatkowe funkcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 @kszynka nad moim ostatnio też więcej lata, kilkanaście na dzień, a kiedyś to może kilkanaście na tydzień... Nie pokazuje dla chin i korei, ale pewnie mają zablokowane śledzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas22333 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 kszynka, odnośnie korytarzy powietrznych sprawdź to: https://img313.imageshack.us/img313/1923/koryta0ik.jpg Nie wiem tylko na ile to jest aktualne. Pozdrawiam. Domeny od 10zł - https://www.aftermarket.pl/marketsearch.php?seller=380f6ee80bf9deab6c3056e3b03f8f25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.