Robbocop Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zauważyliście może dzisiaj u siebie kolejne zawirowania w pozycjach? Wartościowa stronka poleciała mi średnio o jakieś 10 oczek w dół na kilkadziesiąt fraz i zastanawiam się czy to standardowo przejściowe czy zacząć się martwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suknie Slubne Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Wczoraj nasza strona dostala + 300 UU wiecej niz zwykle. Jesli nagle kobiety nie zaczely interesowac sie sukniami slubnymi i wieczorowymi to widocznie cos sie dzieje w googlach Moje sklepy online z sukniami slubnymi, wieczorowymi i sukienkami: Suknie Slubne i Suknie Wieczorowe Zobacz też: Portrety ze zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoprocent Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 nie tylko tobie;) Gry za SMS Wyślij sms i wygraj kasę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Ktoś gdzies pisał z Googlarzy, że update będzie teraz co tydzień lub dwa...więc nie ma się co dziwić Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Ja nie widzę żadnych większych zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcon85 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Nie zauważyłem większych zmian oprócz tego, że coraz częściej pojawiają się nowe rozszerzone wyniki dla witryn na 1. pozycji. Togo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newander88 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 U mnie zmiana w sumie tylko dla jednej strony - minus 10-30 miejsc na wszystkie frazy. Wszystko inne bez zmian lub lekkie wzrosty. Pegasus Online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpj Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 U mnie to, co w TOP10, to jak zamurowane. To, co w TOP20 ma lekkie ruchy, 1-2 pozycje. Duże ruchy to co poza TOP20, ale to chyba normalne. Fotograf Gdańsk - Fotografia ślubna Gdańsk, Gdynia, Sopot, Pomorze fotografia ślubna Gdańsk - blog fotografa ślubnego z Trójmiasta blog fotograficzny - a tu zwykły blog fotograficzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek27 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Panda w Polsce https://googlepolska.blogspot.com/2011/08/a...owo-witryn.html szukasz wspaniałego M zobacz mieszkania mokotów w Warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturkard Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 U mnie pozycje podskoczyły na każdych stronkach które mam. Zobaczymy co będzie dalej , bo nie ma co chwalić dnia przed zachodem słońca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbocop Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 U mnie zmiana w sumie tylko dla jednej strony - minus 10-30 miejsc na wszystkie frazy. Wszystko inne bez zmian lub lekkie wzrosty. Właśnie, u mnie z tą stroną sytuacja wygląda identycznie jak u Ciebie. Być może to właśnie efekt wdrażania Pandy w PL, o którym wspomniał bartek27. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomase2006 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Artykuł o Pandzie na blogu Google jak szybko się pojawił tak szybko zniknął. Ciekawe jaki jest tego powód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek27 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Artykuł o Pandzie na blogu Google jak szybko się pojawił tak szybko zniknął. Ciekawe jaki jest tego powód? jest jeszcze https://www.google.com/support/forum/p/Webm...c3cff&hl=pl szukasz wspaniałego M zobacz mieszkania mokotów w Warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbocop Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Artykuł o Pandzie na blogu Google jak szybko się pojawił tak szybko zniknął. Ciekawe jaki jest tego powód? Rzeczywiście, ciekawe, bardzo ciekawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomase2006 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Jednak artykuł już wrócił, był to "jakiś chwilowy problem". Moje strony jak na razie podskoczyły o kilka pozycji, zobaczymy co będzie dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.