Skocz do zawartości

Ile może kosztować link?

Markuz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, posiadam bloga szablonyseo.pl, nie jest on zbyt często odwiedzany, jednak jest bardzo wartościowy jeśli chodzi o treść itp. Oto dane bloga :

• PR 3
  • BL 824 ( Wszystkie linki praktycznie prowadzą z katalogów stron, na blogu udostępniam darmowe szablony dzięki czemu na każdej podstronie katalogu widnieje link do tej strony, pozyskanie liczby 824 linków trwało około miesiąca i ciągle wzrasta )
  • Podstron zindeksowanych przez Google : 56
  • W 100% unikalna treść
  • Wadą jest 5 linków wychodzących ( Stopka, wszystkie linki pochodzą z szablonu, ew. mogę zmienić szablon albo samemu stworzyć dzięki czemu będzie tylko 1 link wychodzący do wordpress'a ).

Link nadaje się tematycznie do :

• Szablonów Seokatalog, Wordpress itp.
  • Katalogów stron
  • Tworzenia stron
  • Pozycjonowania stron

Co o tym myślicie?

samemu stworzyć dzięki czemu będzie tylko 1 link wychodzący do wordpress'a

W odpowiedzi pozwolę sobie zacytować odpowiedź WPNinja: "WordPress jest na licencji GNU GPL, która w żaden sposób nie ogranicza osób z niego korzystających przed usuwaniem wszelkich adnotacji o użytym skrypcie. Oczywiście pozostawienie takiego linka jest mile widziane, etyczne i ogólnie wspierające rozwój WP ale, tak jak napisałem, nie jest konieczne". Cały temat.

To miałby być link site-wide? Nie chcę Cię martwić, ale 5 wychodzących to już sporo i dokładanie kolejnych mocno obniża moc. Ile w tej chwili jest wart? Ja mógłbym za niego zapłacić jakieś 10-15zł/mies w tej chwili, nie więcej. Wart jest tyle ile kupujący jest skłonny zapłacić - to tak w skrócie, więc ceny mogą być różne.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności