Vexatus Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Witam! Zapraszam serdecznie do moich katalogów. Grupa katalogów nie jest jeszcze w tej chwili zbyt imponująca (tylko 2 katalogi), ale wkrótce dojdą następne. Katalog Online-24.pl Katalog.PCHelpOnline.pl Katalogi są wielotematyczne i są starannie moderowane. Nie wymagam w 100% unikalnych opisów, ale radzę nie przeginać i nie powielać po raz setny dokładnie tego samego tekstu. Opisy mają być przede wszystkim sensowne i poprawne stylistycznie. Wszystkie wartościowe i zgodne z regulaminami strony z pewnością zostaną zaakceptowane. Nie uważam się za wybitnego specjalistę od SEO i wszelkie sugestie uwagi (także krytyczne) z Waszej strony są mile widziane. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phone4u Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Fajny katalog. Można powiedzieć, że jeden z lepszych, ale ilość stron w kolejce odstrasza. Nowoczesne Ogłoszenia Jasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 46 stron to dużo?^^ kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 gość nie widział jeszcze 7500 stron oczekujących Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulak Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Stronkę zaproponowałem. 1000 znaków to trochę dużo za wpis z dodatkowym linkiem w opisie ale mam nadzieję, że się opłaci Ekologiczne wózki dziecięce. Sprawdź naszą ofertę na wózki Baby Jogger oraz wózki Jane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vexatus Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Fajny katalog. Można powiedzieć, że jeden z lepszych, ale ilość stron w kolejce odstrasza. W kolejce mniej niż 50 stron, więc nie jest chyba tak źle. Do wieczora dojdzie jeszcze zapewne drugie tyle... Katalogi są regularnie moderowane, ten o którym mówisz zwykle 2 razy dziennie... Część stron jest odłożona "na później" - jeśli strona nie działa albo mam jakieś wątpliwości to odkładam moderację i wracam do tych stron po jakimś czasie. Stronkę zaproponowałem. 1000 znaków to trochę dużo za wpis z dodatkowym linkiem w opisie ale mam nadzieję, że się opłaci Miało być powyżej 500 znaków, tak jak w Regulaminie jest napisane... Zaraz poprawię, dzięki za zwrócenie uwagi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronin Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Dodałem do obydwu. Strona Katalog.PCHelpOnline.pl jakby za bardzo w pionie rozjechana. Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 online-24.pl - wymagany pr=3 dla stron, warto to tu napisać, bo ludzie mało kiedy czytają regulamin. kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alduviel Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Nie ma to jak katalog pr:2 rząda stron z pr3 <haha> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Po co w ogóle ustawione minimum PR? Przecież samo google już powiedziało że PR nie ma znaczenia! Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vexatus Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 online-24.pl - wymagany pr=3 dla stron, warto to tu napisać, bo ludzie mało kiedy czytają regulamin. Tylko podstawowy darmowy wymaga PR3. Fakt, regulaminy mało kto czyta. Przypuszczam, że nawet jak dodam informację o tym na głównej stronie to znajdą się tacy co tego nie zauważą. Nie ma to jak katalog pr:2 rząda stron z pr3 <haha> PR3 to dla normalnej wartościowej strony nic nadzwyczajnego. To ma być wartościowy katalog a nie śmietnik, stąd taka decyzja... Po co w ogóle ustawione minimum PR? Przecież samo google już powiedziało że PR nie ma znaczenia! Waśnie dlatego w sygnaturze informujesz o aukcjach z linkami na stronach z PR i precelku z PR4... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Ja tylko dlatego informuję bo to podbija cenę (są ludzie którzy na to patrzą - oni raczej nie zaglądają na PiO). Większość ludzi dodających do katalogu to jednak userzy z PiO i ten wymóg odstrasza. Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vexatus Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Ludzie dodający strony do katów to chyba w sporej części schizofrenicy... Wszyscy chcą dobrych katalogów, dobrze moderowanych i linkowanych, z jak najmniejsza ilością linków wychodzących i najlepiej żeby wpis był darmowy... Kat starannie moderowany i linkowany, jak na razie ZERO linków wychodzących, wpisy za free i brak konieczności ultraunikalnych opisów... Jaki był efekt? Ponad połowa stron wyleciała.... Prawda jest taka, że ludzie nie szanują czasu moderatorów darmowych katów i dodają masowo każdą kupę, wychodząc z założenia, że jak kat jest za free to łyknie wszystko... Wpisy Premium z miejsca odsiewają najgorszy syf. Nie oszukujmy się - większość syfu odpada, bo nikt nie chce tracić kasy na linkowanie spamu i marnego zaplecza... Zależało mi bardzo na pozostawieniu także opcji darmowych wpisów i dlatego wprowadziłem takie ograniczenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vexatus Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Witam! Zapraszam do kolejnego wielotematycznego i darmowego SEOKatalogu: Katalog ZODIAK. Katalog to zupełna świeżynka. Ilość podkategorii nie jest powalająca, ale z każdą moderacją będą dochodzić kolejne. Ilość kategorii głównych ograniczona do 13 (tymczasowo jedna jest ukryta) z powodu takiej a nie innej koncepcji całości... :) Pozostałe katalogi: Katalog Online-24.pl - darmowy / płatny Katalog.PCHelpOnline.pl - darmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimathel Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Miałem wrażenie, że serwer trochę nie daje rady, wydaje mi się? edit: Vaxatus a propos tego, co napisałeś wczoraj. Mam to samo. Nowy, darmowy katalog, proszę o w miarę unikalne wpisy, szczyptę wysiłku a dostaję bardzo dużo chłamu. Czy ja naprawdę jestem taki naiwny, że staram się czytać większość tych opisów i sprawdzać mniej więcej, jak wygląda strona? Katalog www | Darmowy katalog stron | Katalog stron Kupię SEOkatalogi, oferty proszę przesyłać na PW. Wymienię się również tajnymi kodami do SEOkatalogów - też PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.