Skocz do zawartości

Nie śpię. Bo czas to $

zuymen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wydłużając czas pracy i stopniowo przesuwając go na późne pory wieczorne, a w rezultacie na noc, mniej więcej dwukrotnie w swoim życiu na dość długi okres zamieniłem dzień z nocą. W obu przypadkach to był duży błąd i nie polecam. Żadne suplementy nie zastąpią zdrowego trybu życia.

satin0 napisał(a):

Efekty są niesamowite, natomiast słyszałem że trzeba na nie czekać dość długo, prawdopodobnie aż do greckich kalend. :)

NetBusters Group napisał(a):
Ps odradzam pisania tekstów po nocach bo nie zawsze mają sens:D

Sprzeciw. ;) Wszystko co najlepsze kiedykolwiek napisałem powstało w nocy ew. późnych godzinach wieczornych.

W ogóle praca w nocy jest fajna. Znika większość rozpraszaczy, które zwykle odciągają człowieka od pracy, jest jeden przeciwnik wagi ciężkiej - senność, natomiast po pewnym czasie idzie się do takiego rytmu przyzwyczaić i nie stanowi to problemu. Ogólnie dużo pewniejszy na umyśle i wypoczęty czuje się przed snem niż wstając np. wcześnie rano, nawet mimo odespania tych ustawowych ośmiu godzin.

Jest spora szansa, że mogę być stałym gościem w tym temacie. :)

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

A ja ostatnio z musu poznaję tajniki pozycjonowania nocą, a w międzyczasie bawię naszą córeczkę, które średnio budzi się co 2 godziny. Ostatnio 3-6 godzin snu zażywam ale dużo nowego nocą można zrobić, bo w dzień to zawsze znajdzie się jakieś inne zajęcie.

Jeżeli szukasz ubranek niemowlęcych znajdziesz je w sklepie https://lencia.pl

sz3lo napisał(a):
  satin0 napisał(a):

Efekty są niesamowite, natomiast słyszałem że trzeba na nie czekać dość długo, prawdopodobnie aż do greckich kalend. :)

Aktualnie dodają je za free do elektronicznych papierosów (Volish Ego 2 + Active balance). "Active Balance jest to opaska na nadgarstek, której hologram umieszczony w opasce reaguje pozytywnie z naturalnym polem energetycznym Twojego ciała, dzięki czemu zwiększa się równowaga, siła i zręczność. Opaska zawiera 1200 - 1500 jonów ujemnych" :)

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

sz3lo napisał(a):
  satin0 napisał(a):
A takie coś, coś daje?

allegro.pl/opaski-energetyczne-powe...1715191799.html

Znacznie skuteczniejsze jest uporządkowanie ruchu elektronów w organizmie. Jak kogoś przymula i chce "dostać ruchów" - wystarczy przyłożyć język do gniazdka elektrycznego.

Tylko nie należy przesadzać ze zbyt częstym stosowaniem, bo silnie uzależnia.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

satin0 napisał(a):

No zaciekawiło mnie ta opaska i zacząłem sprawdzać ceny i wpadłem na taki przekręt, przez co, zniechęciłem się do tej opaski.

Z opaską:

4f3.jpg

To nawet widać od razu, przyklejona "opaska".

Bez opaski:

004%20legs%20Milos%20Sarcev%20BARBELL%20SQUAT.jpg

Owszem, reszta zdjęć na aukcji przedstawia prawdziwe zdjęcia sportowców z opaską (sprawdziłem), ale jednak czy to rzeczywiście te opaski?

A żeby nie było offtop :) to od dziecka lubiłem uczyć się w nocy i pracuję raczej po nocach :) więcej natchnienia mam, chociaż nie raz jak zaczynam dzień od 8:00, to mam wrażenie, że jest taki długi ;)

No i jak już pisano wyżej, w nocy nikt nie przeszkadza, nikt nie dzwoni, nie łazi po domu, nie rozprasza, jest cisza i spokój i to właśnie pomaga w pracy.

Tak, "życie" (czytaj płatności) są najlepszym dopalaczem na utrzymanie koncentracji. Nawet jeśli trzeba pracować w nocy. Wiem co mówię, własnie wróciłem po 22 godzinnej pracy i na dokładkę musiałem spędzić 200 km za kółkiem bo koledzy byli w gorszym stanie ode mnie (czytaj mieli mniejsza motywację) :)

Zajrzę tutaj pewnie koło południa. Tymczasem życzę dobrych snów nocnym markom a miłego dnia rannym ptaszkom :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności