początkujący Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Potężny update się szykuje też tak to widzę qrcze, u mnie zielono, jak nigdy, a najzieleniej właśnie tam, gdzie mamy frazy w adresach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Co do tej zieleni, to im wyżej wejdziemy, tym z wiekszym hukiem pospadamy. Ja już szykuje sobie "mięciutkie poduszeczki" na taka ewentualność - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Panowie tylko co spada skoro wszyscy mamy zielono? :jezyk1: dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Nie wszyscy, jest tu trochę osób, którym spadło, jak pisali, to był dziw komu wzrosło, no i widac komu - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 no właśnie strach trochę, bo spamy poszły ostro w górę... boję się, że jak łupnie, to aż zaboli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Mnie też troche martwi pozycja wielu stron zapleczowych, ale w moim przypadku są to strony w wiekszości przypadków spamoniepodobne - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 spamoniepodobne dla oka tak... a dla robotów? również się staram stawiać zaplecza tak, żeby ta mało kochana konkurencja (np. z sąsiedniego SS) nie od razu pod..... do G;) jednak wydaje mi się, że roboty widzą to trochę inaczej. i mam poważne obawy patrząc na wyniki ostatnio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfab Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Raczej wyglada to na koniec mieszania google. Ci co dostali bonusy moga sie juz cieszyc O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genghiskhan Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Raczej wyglada to na koniec mieszania google. Ci co dostali bonusy moga sie juz cieszyc też mi się tak wydaję, pierw spadło, później wróciło a inne frazy przy powrocie dostały bonusowo parę pozycji www.lukaszsulka.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lament Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 U mnie sporo fraz znacznie poszło do góry, linkuje tylko i wyłącznie z zaplecza i mam nadzieje, że się utrzyma pozycja http://spinning.com.pl - przynęty spinningowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domoweseo Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Nigdy nie ma końca mieszania . Ale faktycznie ostatnie zmiany były w nocy - teraz spokojniej - niemniej jeszcze mam wrażenie że coś potańczy. I tu pytanie Panda w Polsce? Dziwne było to że tak długo trwały aż takie zawirowania. Z drugiej strony to że w weekend to ma sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 mogę potwierdzić jedynie, że strony przy których nic nie było robione albo bardzo mało poszły ostro w górę (w tym zapleczówki) - pozycjonowane "intensywnie" - w dół ... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Nie zgodze sie z Beerbant'em - ja na ponad 3 tys fraz widze spore skoki w gore - sporo klientow ktorzy podpisali umowy miesiac temu jest juz w top5. https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Ty nawet nie zgodzisz się ze mną jak napiszę, że woda jest mokra . Ja widzę skoki w górę na pierdyliardzie fraz w zapleczówkach które postawiłem miesiąc temu, obserwuję konkurencję która nic nie robiła ze swoimi witrynami w przeciągu ostatniego półrocza i widzę jak wskoczyli w górę. Zapleczówki postawione 2 tygodnie temu - nawet top 1 dla w miare atrakcyjnych fraz (podlinkowane z e-weblinka w celu szybszej indeksacji) Tyle z moich obserwacji , podkreślam moich i obserwacji konkurencji oraz podobnych obserwacji kilku firm z którymi jestem w kontakcie. PS Marcin - prośba do Ciebie zanim coś napiszesz wygaś emocje .... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Jakie emocje ? To znów czyste liczby - widzę to jak byk w swoim panelu. Możesz podać jakiś przykład kilku stron które byly intensywnie pozycjonowane i wylecialy poza top10 ? https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.