PawelC Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Mam taki mały problem, posiadam domenę https://www.net-developer.pl/ i u mnie pokazuje komunikat: Apache is functioning normally U innych działa normalnie, wlazłem przez kom i działa normalnie. Miał ktoś taki przypadek? Cache wyczyszczony, nawet wgrałem 2 nowe przeglądarki i jest to samo, ping z mojego kompa sprawdzałem idzie normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 U mnie działa. Zmieniałeś ip/usera? Sprawdź ip z którego dostajesz ten komunikat. nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 dnsy? Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOstuff Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Mi pokazuje się coś takiego: Welcome to the home of |DOMAIN| To change this page, upload your website into the public_html directory Date Created: |DATECREATED| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 DNS zmienione ponad 24h temu SEOstuff czyli Tobie działa normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 No to coś jeszcze nie przeprogramowało się ;P Niby najdłużej czeka się max 48h. Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Trudno, poczekam i biorę się dalej za robienie swojego softu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawus Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 wszystko jest ok, już Ci pisałem, jak masz komputer na gwarancji to go reklamuj, że Ci domeny zepsuł Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 hehehe dobre dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Ciekawe co powiedzieliby w serwisie jakbyś do nich przyszedł i powiedział że chcesz oddać komputer do naprawy bo Ci domenę popsuł... Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Hehehe to samo do Sławka pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinger Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Cóż za content: Tryryry tralalala gdzieś zaginęła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawus Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 do jutra to już pewnie będzie duplikat content Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 no własnie - trylyly lalalala Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
encom Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 mam taki problem, da się go , ? m t Virgin Galactic NASA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.