Beerbant Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 no to potwierdzam Krewetke Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 yes, yes, yes Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy_Rider Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Przypominam !! jutro godzina 19.00 punkt zborny przed Krewetką Gwałtowne "ocieplenie" mnie wykończyło ale będę na bank więc nie narażajcie moich starych kości na dłuższą hibernacje na mrozie Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Ja również potwierdzam swoją obecność Jak pisałem czarno-biała czapka i czarna kurtka + kom. w ręku Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thant Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Potwierdzam, Przyjdę z pewnością. Zapowiada się interesująco. linki ze stopki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Nooo to szykujcie się "robaczki" Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 o 18:40 mam tramwaj 10tkę wieć bedę na Hucisku równo o 19stej + do lotu jakieś 2 minuty Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 jakiego lotu ?? toż pod Krewetką Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 true true... niestety wprowadziłem małą nieścisłość ale jak wyjaśnił Beerbant spotkaliśmy się pod Krewetką. Osób: 4 Beerbant, thant, Easy_Rider, kruzyk Miejsce: Barbados, Celtic ps. to dla następnych ażeby mieli rozeznanie ps2. już w ciepłym domciu - dziękuję za mile i pożytecznie spędzony wieczór pozdrawiam i dobranoc /edit: Beerbant Twoja strona o tłumaczeniach coś mi IE wywala :/ /edit2: To nie wina strony a mojego IE :/ w pracy działa normalnie... Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ocsid Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 A mi się nie udało... Co za porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 ... a ja po długim okresie nie zaglądania tu zajrzałem... dzień po spotkaniu :> Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 szy wczoraj właśnie mówiliśmy, że się "napalałeś" na to spotkanie, a od jakiegoś czasu... od grudnia nie byłeś na PiO... może następnym razem się uda Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Szy, spoko zawsze można zrobic replay Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 od grudnia nie byłeś na PiO... No niestety, brak czasu, tym bardziej gdy forum prezentuje taki a nie inny poziom merytoryczny... Przejrzałem 20 z 63 stron nieczytanych wątków i... zainteresowało mnie dosłownie kilka ogólnych, głównie o spotkaniach, TD i PPC... A tak to ciągle ta sama klepanina 'był update, nie było, znikło, przybyło, katalogi', bla bla bla. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.