Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A dla mnie rodzi sie pytanie - skoro nowe OMNI ma abonament to czy warto go placic :)

jesli znowu "dojdzie 1 katalog i jeden precel" ktory bedzie zbanowany po miesiacu np

bo jesli tak to sory :) brakuje podstaw do tego aby sadzic ze jest inaczej.

Ktos ma nowy soft i obserwuje jego rozwoj / zmiany / aktualizacje?

Sa warte tych (nie pamietaj dokladnie ) 25/35 dolarow ?

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

Szkoda czasu na ten soft. Duzo lepiej zamiast sie ludzic kupic cos innego, gdzie mniej marketingu a wiecej uaktualnien. OA dla mnie od czasu jak weszlo OS to jedynie obiecanki za obiecankami dla porzuconych userow, ktorzy zaplacili za dozywotnie aktualizacje. I tak od obiecanki do obiecanki jakos sie to zycie toczy, przeplatane "unikalnymi" promocjami dla userow OA darmowego przejscia na OS. Nie wiem czego wiecej tutaj mozna oczekiwac ... nastepnej promocji przejscia na OS predzej niz jakiegos normalnego rozwoju OA ;)

@DFAG - nie ten watek. Ale pewnie soft jak wczensiej OA wart wszystkich pieniedzy ;)

search_auditor_500x80_bf.png

@DFAG - OS to inna półka softów (możesz kupić sobie na miesiąc bez opłaty za licencje)

Lista softów obsługiwanych przez OS:

- Mediawiki

- Wikawiki

- Engine Express

- PHP Link Directory

- PDF System

- Guest Books (2 types)

- Articlems

- Articlefriendly

- Buddypress + Rejestracja

- WordPress public/private databases

- RSS channels

- Easydir

- Freeglobes

- Mocne linki

- Omnipress v1 i v2

- Otwartymini

- Qlweb

- Web mini v1/v2/v3/v4*

- Donmini

- Pksi

- WordPress comments

Na dniach dojdzie kolejny (średnio nowy soft dochodzi co 2-3 miesiące)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@DFAG - OS to inna półka softów (możesz kupić sobie na miesiąc bez opłaty za licencje)

- Mediawiki

- Wikawiki

- Engine Express

- PHP Link Directory

- PDF System

- Guest Books (2 types)

- Articlems

- Articlefriendly

- RSS channels

- Easydir

- Freeglobes

- Mocne linki

- Omnipress v1 i v2

- Otwartymini

- Qlweb

- Web mini v1/v2/v3/v4*

- Donmini

- Pksi

- WordPress comments

Wszystko super tylko dla mnie to bezwartosciowa lista:)

to ze dana strona jest wordpressem badz katalogiem czy czymkolwiek innym nie znaczy nic, bo nie znam jej wartosci.

Co jesli 60% bazy to strony zbanowane ;) ? przeciez przed zakupem tego nie wiem :)

Ile masz dobrych baz w OA? To mozesz sobie mniej wiecej wyobrazic ile bedzie w OS ;)

Jak nie chcesz kupowac to zapytaj kogos kto ma OS czy jest zadowolony. Tylko omin tych co prowadza programy partnerskie i zaloge Omni. Najprostsza droga, niech ci powiedza ile po miesiacu/dwoch maja dodan ktore sa widoczne i z jakiej bazy byl blast. Wtedy czegos sie dowiesz chociaz o tym czy sie baza utrzymuje czy tak spamuja ze kiluja baze.

powodzenia

- Mediawiki

- Wikawiki

- Engine Express

- PHP Link Directory

- PDF System

- Guest Books (2 types)

- Articlems

- Articlefriendly

- RSS channels

- Easydir

- Freeglobes

- Mocne linki

- Omnipress v1 i v2

- Otwartymini

- Qlweb

- Web mini v1/v2/v3/v4*

- Donmini

- Pksi

- WordPress comments

Wszystko super tylko dla mnie to bezwartosciowa lista:)

to ze dana strona jest wordpressem badz katalogiem czy czymkolwiek innym nie znaczy nic, bo nie znam jej wartosci.

Co jesli 60% bazy to strony zbanowane ;) ? przeciez przed zakupem tego nie wiem :)

Dokładnie tak

Pytasz w zlym miejscu i niewlasciwe osoby ;) Ja nie widze w OS niczego za co mialbym placic $35 miesiecznie :) USD po 3,5 daje 122 pln. Rachunek masz z PayPal ;) Dla mnie lepszym rozwiazaniem bedzie nabycie innego softu o podobnym zakresie za 150usd na zawsze niz OS po 35 miesiecznie - o ile bede takiego softu potrzebowal.

Pytasz w zlym miejscu i niewlasciwe osoby ;) Ja nie widze w OS niczego za co mialbym placic $35 miesiecznie :) USD po 3,5 daje 122 pln. Rachunek masz z PayPal ;) Dla mnie lepszym rozwiazaniem bedzie nabycie innego softu o podobnym zakresie za 150usd na zawsze niz OS po 35 miesiecznie - o ile bede takiego softu potrzebowal.

Miejsce dobre jak kazde inne - i tak odwiedzane i czytane przez uzytkownikow PIO:)

Wszystko jest wprowadzane co ma być :P - Na dniach będzie można pobierać listy dla OA podobnie jak dla OS z panelu programu - "prywatne" listy

Mam nadzieje, że się tego doczekamy.

Trochę jednak zostałem oszukany jak inni użytkownicy OmniADD. Mieliśmy przecież zapewnione, że będą aktualizacje baz katalogów oraz przynajmniej raz na miesiąc przefiltrowanie bazy. Ja na przykład nie wymagam ulepszenia OmniADD bo bardzo sobie chwalę działanie tej dodawarki, nic mi więcej nie trzeba.

Nie mogę pojąć tego, że OmniSPEED ma przecież katalogi takie jak OmniADD to czemu OmniADD nie może dostawać tego co OmniSPEED - chodzi tylko o bazę publiczną oraz te same skrypty katalogów.

OmniADD przecież nie tylko kupiły firmy ale również osoby prywatne które chcą pozyskać nowe linki do swoich stron.

Ja nie chcę wytykać, krzyczeć bo taka postawa nic nie wskóra.

Ja nawet jestem wstanie zapłacić do 50zł za samą aktualizację baz co miesiąc ale co musiałbym napewno otrzymać:

- minimum 100 nowych pozycji gdzie mogę dodać stronę,

- pozycje są w indeksie,

- wpis zostanie dodany - brak moderacji.

Mam nadzieje, że aktualizacje będą bo przecież nikt nie kupi OmniADD bez aktualnej bazy.

Pozdrawiam,

ssebo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności