Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Piotrze, ale to nie chodzi o 30$ za rok bądźmy poważni :) mam tu na myśli tylko to ze jeśli ktoś przechodzi na OF z OA to i tak i tak będziesz miał z niego $ a sama w sobie licencja na OA nie ma jak CI zaszkodzić, ani innym Twoim produktom. OmniADD i tak odejdzie śmiercią naturalną za kilka mc a CI co się wąchają nad przejściem na OF ze względu na utratę licencji nie będą mieli już powodów do obaw a jak im się spodoba to zostaną i Ty na nich zyskasz. Ja sam się przymierzam do przejścia tylko czekam na nowego VPS-a

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Nasza odpowiedź jest cały czas taka sama i jak już wspomniałem wcześniej zasady zostały podane i ich się trzymamy - wymiana licencji to wymiana natomiast oczywiście możesz zakupić oprogramowanie bez wymiany tak więc nikt nie zmusza do rezygnacji z licencji na OmniADD

Pozdrawiam

Piotr Kiper

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Witam,

Zalogowałem się do omnipanel i ściągnąłem wersję OF(OA). Na ten moment nie mam czasu na testy, ale jak przetestuje chciałbym przejść na OF PRO tylko w wątku o OF jest napisane, że przejście kosztuje 100$, a w panelu w omnipanel.pl mam napisane przy OF PRO cenę 150$. Dlaczego tak jest? Do 28 lutego jeszcze trochę mi zostało czasu.

No bo jest tyler wersji przejścia, że by to poustawiac, to trzeba było by napisać osobny program do tego. Tu https://www.forum.optymalizacja.com/topic/124981-omniadd-v5-dodawarka-do-katalogow-nowosc/page__st__2670#entry1180401 masz info jak to sie robi by zamiast 150$ przejść za 100$.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

No bo jest tyler wersji przejścia, że by to poustawiac, to trzeba było by napisać osobny program do tego. Tu https://www.forum.opt...70#entry1180401 masz info jak to sie robi by zamiast 150$ przejść za 100$.

Dzięki za linka. Już wszystko wiem. Przez następny tygodzień potestuję wersję OF PRO(OA), a później pomyślę czy przejść.

Czy na tę skrzynkę pocztową logujesz się też z jakiegoś innego softu? Niektóre kasują maile po ich odebraniu. Zacząłbym w każdym razie od sprawdzenia z inną skrzynką. Zainstalowałem omniadd dwa dni temu i wszystko grało z rejestracją wp.

seowyszbanner.gif

Byłem na urlopie i dopiero biorę się za upgrade do OmniFLASH PRO (OA) z OmniADD . Czy może mnie ktoś uświadomić bo już się pogubiłem w tych informacjach Kojotka Czy mam teraz jeszcze coś dokupować lub zrobić prócz ściągnięciu, wgrania nowego softu i przeniesieniu licencji w panelu?

Witam

W dniu dzisiejszym zostanie rozesłany mailing już z oficjalnymi informacjami o przejściu na OmniFLASH dla użytkowników OmniADD

Jak dokonać aktualizacji z OmniADD do OmniFLASH: KLIK

Jak przenieść swoje projekty do OmniFLASH: KLIK (na dole posta instrukcja z OmniSPEED)

Informacja dla użytkowników którzy już dokonali przejścia z OmniADD do OmniFLASH

W ramach podziękowania za pozostanie przy produktach Omni i w podziękowaniu za zaufanie jakim darzycie nasze produkty postanowiliśmy pozostawić wszystkim którzy dokonali aktualizacji OmniADD w podanym terminie do OmniFLASH aktywną licencję na OmniADD do dalszego używania bez terminowo.

Pozdrawiam

Piotr Kiper

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Kórde... może ktoś mi objasnić czy i ile będe musiał płacić jeśli mam licencję OMNIADD zakupioną chyba w 2011 roku. Opcji a opcji...

Najlepiej aby autor. Sa jakie ptaszki ^^ oraz gwiazdki *.

Konkretnie. czy coś bęidze mnie kosztować? Czy będę musiał raz na rok robić aktualizację?

Fotografia portretowa Warszawa - specjalna oferta dla użytkowników Pio, Facebook, Google +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności