Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jako że forum omniadda ma zwiechę pozwolę sobie tutaj napisać, mam problem z instalacją, mam błąd:

Fatal error: Call to undefined function zend_loader_enabled() in /ble/bleble/domains/ble.pl/public_html/index.php on line 4

Zenda tam mam, więć powinno śmigać :)

Proszę o pomoc ;)

Oto moje mega laickie pytanie, ale cóż... tongue.gif

Jak w omniadd, używa się tagu <!--more-->. Bo nie mogę przez to wysyłać wpisów do omnipress2, ręcznie mogę dodać, ale z automatu nie, bo nie wiem jak używać tagu <!--more--> aby rozdzielić tekst na krótki i długi.

Najprościej sobie myślałem, i po prostu wstawiałem "<!--more-->" po ok 100-200 znakach, ale nic to nie daje (tzn. wpisy nadal się nie dodają, a myślę że w tym właśnie jest problem)

• 2 tygodnie później...

Wyszla wersja 5.6 w ktorej poprawione jest przelogowywanie do wp z utworzonej bazy prywatnej oraz kilka innych drobnych rzeczy. Jesli ktos mial 100% bledow w bazach prywatnych spowodowane brakiem przelogowania to ten update to rozwiazuje. Aktualizacja dostepna na auto update oraz na forum omniadd.pl.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Dzisiaj zaktualizowałem swojego OmniADD do najnowszej wersji i pierwszy raz mam problem.

błąd powoduje zadanie cron, a dokładnie zadanie które wpisuje dane do mysql;

Wyświetlany błąd:

Fatal error: date() [<a href='function.date'>function.date</a>]:

Timezone database is corrupt - this should *never* happen! in

/var/www/funkcje.php on line 0

Błąd zalogowany w syslog;

Aug 23 09:27:22 obraz mysqld: 120823 9:27:22 [Warning] Statement may

not be safe to log in statement format. Statement: UPDATE `jobs` SET

`LAST`=0 WHERE `JOB_ID`=24908 LIMIT 1

Błąd który się pokazuje na stronie, pojawia się na chwile, lub co jakiś

czas (po zadaniach cron).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności