agape Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 @straseusz przenies sobie baze i pliki, dezaktywuj tamta instalacje w panelu a pozniej odpal instalacje na nowym hostingu. Przy tym wyczysc plik admin.php (otworz i usun wszystko w srodku) oraz zmien dane w settings.php @seogreen przez takie sytuacje miedzy innymi nie mowimy na jakim hostingu stawiac. Sam mam na linuxpl.com i narazie jest wszystko ok wiec widzisz, wolimy nie sugerowac. Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Dzięki agape, zaraz tak zrobię. Ja podejrzewam że to jest tak: masz tylko omniada - ok, działa. Masz omniada + kilka stronek(mam 5 stron żadne autoblogi itd. zwykłe strony) = blokują crony bo pewnie "za dużo" chcesz mieć na 1 koncie Jeszcze jest opcja żeby crony wywoływać ze zdalnego serwera(innej firmy - ale podejrzewam że wtedy już sie nie beda cackać tylko konto zawieszą SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Mam na iswifcie od samego początku każdą wersję omniadda aż do teraz i zero problemów ze strony hostingu. Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 oggio -> u mnie tez śmigało. Zobacz co pisze w zadaniach crona, tak że nie ciesz się przedwcześnie SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 A nie lepiej poświęcić parę złotych na VPS-a i mieć święty spokój? Pozdrawiam, Mariusz Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezomaniak Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Synonimy w polu "Adres strony" nie działają. Proszę o poprawę tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj_2000 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Kiedy będzie ten dodatek do wyciągania adresów dodanych wpisów z WP? Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 @ezomaniak - tu mnie zabiłeś. I nie będą działać nigdy @mj_2000 - plan był na piątek ale z racji że mieliśmy kilka osób co nie umieją czytać FAQ i ustawić maila sporo czasu na nich straciliśmy więc ... - teraz wolne się zbliża więc pewnie połowa następnego tyg. skończymy Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezomaniak Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 @ezomaniak - tu mnie zabiłeś. I nie będą działać nigdy Tak myślałem że to się stanie, ale wróć do żywych. Powiedz proszę w takim razie jak mam stworzyć projekt dla np. linków do moich wpisów w katalogach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 @ezomaniak - skorzystaj z modułu LinkPREMIUM dokładnie jak tego używać masz w FAQ Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezomaniak Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Rozumiem, a czy tag [premium1] można dać wtedy w pole adresu czy tylko w treści ? Pytam bo rozumiem że link z pola adresu pobierany jest do podlinkowania tytułu wpisu w katalogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Skoro jest mowa o LinkPremium to sie od razu zapytam, czy skoro w usatwieniach mam ustawione dodawanie do webmini jako katalog, a nie precel to czy linkpremium bedzie slal i tak do precli webmini, czy trzeba to przestawic w ustawieniach? Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agape Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 @ezomaniak tylko w treści, linki są pobierane z pliku z linkami który wysyłasz gdy zaznaczysz ze strona jest przeznaczona dla link premium. @Carnagge dodawanie w link premium opiera sie tylko o Wordpress'y. Wyszła nowa mini aktualizacja. OmniAdd 5.1.1 do pobrania z autoaktualizacji, oraz za chwilę z panelu omnipanel.pl Zmiany: * poprawione pobieranie linków do wpisów w Wordpress * poprawiony export linków * możliwość wstawiania dodatków O pierwszym dodatku kojotek już wspominał bodajże stronę wcześniej, jeszcze jest w trakcie pisania. Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiba Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Jak u was rejestracja w Wordpressach, w ilu wam się tak średnio poprawnie rejestruje ? Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskit Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 970 wirtual, bez proxy (chyba:D) Blasty Xrumer - Podlinkuj skutecznie wpisy w katalogach, preclach, profile, zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.