Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Jak powiedziałem wcześniej - cierpliwości proszę

Nikt nie zapomniał o was i jak obiecałem wcześniej będzie update OA. Są 2 opcje które biorę pod uwagę i jeszcze nie zapadła klamka która opcja zostanie wybrana

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja tam już dawno przyzwyczaiłem się, że to soft nie na dzisiaj. Osobiście dawno zmęczyłem się walką tutaj i dyskusją.

Kojot, proponuję, żebyś zamknął temat OmniAdda raz na zawsze. Szkoda na to czasu. Ciągnięcie tego nie ma sensu. Będziesz robił jakieś updaty na odczepnego, żeby wypełnić zobowiązanie ? Bez sensu. Zrobiłeś duży błąd obiecując kiedyś nie wiadomo co, żeby tylko zachęcić do zakupu. Trudno.

Zostaw działającego jak jest Omniada i jak ktoś chce, to niech sobie na nim działa.

Zaproponuj jakąś dobrą ulgę w przejściu na nowe speedy czy jak im tam i wszycho i temat się zamknie. Czy to będzie sprawiedliwe ? Nic, nie będzie, ale zamknij temat Omniada i wszystkim wyjdzie to na dobre.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

I zrób kod otwarty dla posiadaczy licencji i niech każdy sobie sam pracuje nad aktualizacją ;)

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

I zrób kod otwarty dla posiadaczy licencji i niech każdy sobie sam pracuje nad aktualizacją ;)

W sumie biorąc pod uwagę, że wszystko zostało przepisane w nowych softach od początku, to czemu nie. Może z tego były by jakieś plusy i dla grupy Omni.

Kojocie pomyśl porządnie nad zakopaniem tej trumny z Omniadem - po co ona jeszcze stoi otwarta....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

@Kojotek_OX wprowadzcie w update banalą ale za to przydatną rzecz, miejsce gdzie wklejam linki np katalogi zbanowane, po czym skryp wywala je z bazy.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - kod rabatowy do SEOhost 40% - lub inne Kupony rabatowe - kupon rabatowy - #reklama #link_sponsorowany

Dobrze byłoby jeszcze dodać możliwość podpięcie deathbycaptcha :)

Przy okazji - czy zaglądają na wątek osoby, które lubią analizować wartościowość skryptów pod kątem indeksacji?

Moja wiedza jest w tym zakresie skromna, zakładam że cokolwiek warte są WordPressy i być może, jak słyszałem Webmini, a reszta to tylko do podlinkowawywania wartościowszych wpisów, ktoś zabierze głos ;) w tej sprawie?

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności