Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

A co to za VPS? Na OpenVZ? Jeśli tak, sprawdź limity tejże wirtualizacji komendą cat /proc/user_beancounters

Może ewentualnie konfiguracja limitów dla serwera www/php? Timeout / max_execution_time - sprawdź logi.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sprawdzał ktoś może jaki jest odsetek zaindeksowanych wpisów bez pingowania, przy jechaniu po bazie publicznej? Chodzi mi o sytuację obecną. Jestem świadomy, że każda baza publiczna po pewnym czasie zmienia się w bagno spamu, jednak czy można liczyć obecnie na jakiś sensowny przyrost linków?

Czas w końcu zagospodarować sygnaturkę. Zajmuję się pozycjonowaniem. Kontakt przez PW na forum.

Najpierw musiałbyś całą bazę sprawdzić pod względem zaindeksowania i wywalić zbanowane adresy. Następnie wywalić po kilku przebiegach te adresy, w których zwracany jest error i do nich nie dodaje, a na samym końcu i tak się okaże, że tam gdzie dodał to tego linka i tak nie ma ;) Poza tym OA automatycznie pinguje adres po dodaniu.

U mnie też beznadziejnie. Dla przykładu dodawałem też DonMiniSubmitMasterem i też tylko po kilka dodań zamiast jak wcześniej po kilka tysięcy. Podejrzewam, że albo baza się wykruszyła albo wszyscy przeszli na v2 i soft tego nie obsługuje. Ale może niech ktoś z technicznych się wypowie czy OA obsługuje wersję v2. Jedno jest pewne DonMini v1 padło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności