Skocz do zawartości

Linuxpl.com - konta SEO

krzysiek_web

Rekomendowane odpowiedzi

zwykłe konta na linuxpl mogę polecić, jednak konto SEO działa beznadziejnie, pół roku się z nim "męczyłem" i skończyło się na rozmieszczeniu stron na shared hostingach a nie SEO

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
zwykłe konta na linuxpl mogę polecić, jednak konto SEO działa beznadziejnie, pół roku się z nim "męczyłem" i skończyło się na rozmieszczeniu stron na shared hostingach a nie SEO

ja natomiast polecam :) Oprócz ostatniego pada złego słowa o nich nie mogę powiedzieć. rzadko są problemy, a jak są to praktycznie "od ręki" problem jest naprawiany. Konto seo pewnie z pół roku już będzie.

• 5 tygodni później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

hehe dzisiaj to normalnie się uśmiałem, mam w linuxpl 3 konta seo, myslę sobie, że przedłużenie będzie jakieś tańsze z pewnością od przynajmniej tego początkowego (258zł brutto), info:

> witam, mam w linuxpl 3 konta seo, kończy mi się niedługo okres i mam pytanie jaka jest cena za przedłużenie kont? albo konta?

>

Witam

Koszt odnowienia konta to 369.00 zl netto rocznie

przecież to kpiny odnowienie jest droższe od zakupu nowego konta o prawie 200zł :D i jeszcze żadnej promocji za 3 konta(chociaż jakiś pan kiedyś mówił że za 3 konta są jakieś rabaty) ehhh co to za praktyki stosujecie panowie? hehe

Przy kupnie konta SEO było wyraźnie napisane, że na pierwszy rok była promocja, a później 369 zł brutto - nic w tym dziwnego;)

przecież to kpiny odnowienie jest droższe od zakupu nowego konta

Ciekawe ile firm hostingowych daje takie odwrócone promocje? W 99% przypadkach promocja jest na pierwszy okres rozliczeniowy, w 9,9% na stałe, a chyba 0,1 odnowienie jest tańsze od rejestracji..

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności