Hulko Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Dzień dobry Poszukuję skryptu / programu / klasy która by się zalogowała do Google Keyword Tool i pobrała propozycje słów kluczowych. Czy ktoś z Forumowiczów może coś polecić? Market samurai robi coś podobnego ale ta czynność zajmuje mu masę czasu. Dodatkowo potrzebuję jedynie tej jednej funkcji. Dziękuję Pozdrawiam i życzę miłego weekendu! Mój portal: Lokalizacja telefonu - usługa dla każdego rodzica chcącego zlokalizować swoje dziecko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www.skrypty.pro Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Trochę inne - pobranie wszystkich słów kluczowych z podpowiedzi google - KeyWord Helpmate - darmowy skrypt, info w stopce. Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł bruttoMówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hulko Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Prawie idealny - poza informacją o ilości wyszukań która jest równie przydatna Ale i tak całość (pomysł) bardzo fajny, dziękuję! Mój portal: Lokalizacja telefonu - usługa dla każdego rodzica chcącego zlokalizować swoje dziecko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www.skrypty.pro Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Dziękuję Skrypt bardziej pod pozycjonowanie long tail niż adwords. W Keyword Tool zawsze znajdywało mi tylko te najczęściej używane frazy, dodatkowo często średnio powiązane z głównym słowem kluczowym. W Keyword Helpmate znajduje praktycznie wszystkie możliwe rzeczy związane z frazą, co pozwala na znajdywanie ciekawych keywordsów na długi ogon. Zawsze używam obu narzędzi. Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł bruttoMówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 bardzo przyjazny skrypcik dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Scrapeboard ok 10 tys w 1-2 minuty, średnio harwestuje sobie ok 100 k przy sugerowaniu na jedno słowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebinx Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Wydaje mi się (ale zaznaczam, że dużo rzeczy mi się wydaje , że najbardziej zaawansowane narzędzie musi byc oparte na AdWords API- a to kosztuje (https://code.google.com/apis/adwords/docs/ratesheet.html) Jest podobno droga naookoło, ale trzeba mieć prawdziwych klientów na adwords- cena za uzywanie api moze byc wtedy nizsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 MaxPan, a jak Ci idzie z polskimi frazami? Bo właśnie przy polskich nie mam takich dobrych efektów... I dlatego narzędzie ze "skryptów" jest fajnym uzupełnieniem moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaun_black Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Jak ktoś chce, mogę za symboliczne pieniądze odsprzedać bazę ponad 40 tys. fraz wpisywanych w Google. Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 początkujący z polskimi radzi sobie gorzej, szuka ale w rezultatach podaje wyniki ale bez polskich znaków, ale powiem tobie że ja nie harwestuje po fotosach z polskimi znakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Skrypty dzięki za program! Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Ja też bardzo dziękuję. Przydał się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.