meff Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Witam. Prowadzę tą stronę od jakiś 2-3 tygodni. Generuję dziennie ponad 8k uv. Moje zarobki z adsense wahają się między 1-3 euro dziennie (30-100 klików). Uważam, że to stanowczo za mało jak na takie statystyki strony. Co mi poradzicie, aby zwiększyć zyski. Blokuję dużo reklam, aby wyświetlać tylko te, które są związane z rapem (np sklepy z odzieżą skate). Czy to dobre rozwiązanie? Czytałem różne rady jednak wiele mi to nie pomogło. Może inne rozmieszczenie reklam? Co o tym myślicie? Średnio przez ostatnie 7 dni moja stawka cpc wynosiła 0,05 euro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludi Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Ja bym zmienił ułożenie reklam na stronie z artykułem. Reklamę obok logo do wywalenia Główny banner CPM zamienił na banner od Google (kosztem reklamy z logo) Banner CPM wstawił bym na dole strony Reklame 250x250 w artykule przesunął bym tuż moduł FB, twitter etc. Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymek91 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Ja bym wywalił ten szeroki baner co jest nad całą stroną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meff Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Więc gdzie wstawić 3 banner? Czy usunąć zablokowane strony? Może we wpisach dawać "wieżowiec" ? Wiecie jak go wklei, żeby tekst był obok niego, a nie pod? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AIpha Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Dodaj również reklamy CPM ymads , ja w 3 dni zarobiłem prawie 8 dolarów a mam 2,5-3 tys UU dziennie . Nie ma progu wypłat i wypłacają co miesiąc Chcesz widzieć swój mocny link SEO w serwisie www.mediarp.pl ? Pozycjonuj się z SEOpilot, kliknij aby zobaczyć jak się reklamować Jeśli chcesz możesz zarabiać na swojej stronie www lub blogu przeczytaj jak to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOsklep24.pl Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Dodaj również reklamy CPM ymads , ja w 3 dni zarobiłem prawie 8 dolarów a mam 2,5-3 tys UU dziennie . Nie ma progu wypłat i wypłacają co miesiąc AIpha - pisz o wypłatach jak będą u wszystkich. Dlaczego polecasz mu te reklamy jak na wszystkich zagranicznych forach wypisują rzeczy związane z informacją iż jest to strona, która może być nie wypłacalna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 A ja polecam nie słuchanie się rad tylko samemu testowanie rozmieszczenia co jakiś czas i patrzyć na to analitycznie Pytam o wiele, za wszystko dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.