aniec2 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Czy wy tez dostajecie informacje od jakiś "swieżych" użytkowników o treściach typu "Witam czy interesują Pana artykuły z kategorii itp. itd"? Zauważyłem, że osoby te chcą jak najszybciej sprzedać towar po dość niskich cenach. Skąd ta plaga na PiO? Czy ktoś korzystał z usług tych sprzedawców? Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Szukają naiwnych i pewnie konwersja jest nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Styx Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Kilka osób skorzystało z takich okazji. Przeszukaj wątek o "nieuczciwych". Można pięknie kupić "unikalne" teksty sprzedane "okazyjnie" jednocześnie kilku osobom. Nie twierdzę, że zawsze, ale... Zdaje się też, że rozsyłanie takich niezamawianych "superofert" poprzez PM jest niezgodne z regulaminem forum i ktoś już kiedyś "przywiesił" konta kilku cwaniakom. Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje. Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunitas Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Ja też dostałam. Ostatnio od usera Arek.SEO. I się zastanawiałam, co z tym zrobić. Za to się chyba ostrzeżenia powinny należeć. Ostatnio piszę o finansach na obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisss Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Nic takiego jeszcze nie dostałem. Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Ja tylko mailowo co kilka dni dostaję zapytania czy nie szukam kogoś do pisania tekstów, przez PW na forum jeszcze nic takiego nie dostałem. Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wildu Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Dostaję takie wiadomości i od razu wysyłam komunikat do odpowiednich osób, co kończy się etykietką "Banned" dla nadawcy spamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Kupujesz unikaty, a po 2 dniach patrzysz, że nie tylko Ty jestes szczęsliwym posiadaczem. Raz kupiłem, wykorzystałem i szkoda czasu na takie "okazje". Nowi to rozsyłają, bo szybko wyłapuja pajace bana za kanty - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redwhite Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Również dostaję dość dużo ofert ale w większości na gg, choć z kilku numerów to prawdopodobnie od jednej i tej samej osoby. Na takie zapytania po prostu nie odpowiadam a numery blokuje. Zawsze pewne analizy sportowe. O tym czym są pożyczki społecznościowe i czy warto z nich korzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 1.Zobacz każdy takie sprzedająca arty ma nowe konto na PIO 2.Już opisywałem jak mi jeden ten sam gość chciał 2 razy sprzedawać te same artykuły Już pisałem ja by prosto zabroniłem pisać w dziale ogłoszenia o sprzedaż artow z kont co maja 1-10 postów i to napisanych w jeden dzień. 90 % to prawdopodobnie nieuczciwi sprzedawcy chyba nikt niema co do tego wątpliwości. Z dzisiejszych : Witam, czy interesowało by pana kupno tekstów po 1000 znaków bez spacji, unikalne, tematy: Nieruchomości 80 Nauka 20 Życie 60 Transport 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinger Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Ja też często otrzymuje takie wiadomości, ale może jest to spowodowane tym, że napisałem te kilka ogłoszeń w których proszę o oferty (ale miesiąc temu!). Rzeczywiście dobre by było wprowadzenie minimalnej ilości postów potrzebnej do napisania wątku w ogłoszeniach (walka z plagą "nowych pisarzy"). Przydałoby się też określenie wymaganego okresu bycia użytkownikiem PIO. To troszeczkę załatwiłoby sprawę. Ale tylko troszeczkę. Edit: Jesteście pozycjonerami, więc wiecie, jak można "kombinować" gdzieś zaginęła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siler Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 już kiedyś kupiłem trochę takich tekstów i zanim zdążyłem coś z nimi zrobić znalazłem je już na kilku innych stronach od tej pory tylko tekściarze z polecenia lub z jakimś "dłuższym stażem" i referencjami na PiO Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
throw.pl Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Powinny być jakieś limity. Też dostałem tego typu wiadomości i teksty były nawet ok, ale przy bliższym poznaniu od razu widać, że to kant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.