początkujący Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 te roszady widać i u mnie, ale google już nas do tego zdążyło przyzwyczaić. Generalnie misio żre aż mu się uszka trzęsą... zatem jego zdrowie w końcu dzisiaj święto związane z ziołami: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zet76 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Póki co wszystkie cenea, skąpce itp mają się dobrze,więc z tą Pandą jeszcze bym tak nie szalał Portal informacyjny www.Nowin.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Dowiem się jakim IP widać tą cudowną Pandę? Czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbocop Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Np. 209.85.148.106 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-100 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Server Location: Mountain View, CA in United States Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ta co mi po zagranicznym IP? W zasadzie i tak sprawdziłem i zmian nie widzę, może jeszcze moich stron nie chyciło Poza tym, zawsze między zagranicznym DC, a polskim były różnice, więc sprawdzanie tego lekko mija się z celem, chyba, że się mylę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roli Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Jak ktos trafnie zauwazyl... ceneo i skapce czuja sie dobrze, zatem nie chwalmy dnia przed zachodem slonca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbocop Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ta co mi po zagranicznym IP? W zasadzie i tak sprawdziłem i zmian nie widzę, może jeszcze moich stron nie chyciłoPoza tym, zawsze między zagranicznym DC, a polskim były różnice, więc sprawdzanie tego lekko mija się z celem, chyba, że się mylę... Pod tym IPkiem mam domyślnie Googla. Hmmm... ale to może potwierdzać moje wcześniejsze przypuszczenia w tym poście. Teraz mamy DC ze stanów z jakimiś archiwalnymi wynikami, co potwierdzał by fakt, że Analytics chodzi mi po angielsku, a na lokalnych serwerach dzieje się młyn, jak się skończy podepną nas z powrotem pod polskie DC i wtedy będzie światłość... Ale to tylko moje przypuszczenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 ja pod tym IP mam google.com , a nie .pl , taka różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbocop Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 U mnie pod tym jest G PL, dziwne... A pod jakim IP macie polskie Google, gdzie nie widzicie zmian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 czy aby na pewno, tekst opcji jest po polsku, jednak jak wpisze frazę, otrzymuje np. https://www.google.com/search?hl=pl&source=hp&biw=1440&bih=680&q=wideofilmowanie&oq=wideofilmowanie&aq=f&aqi=g10&aql=&gs_sm=e&gs_upl=7593l8937l0l9204l15l9l0l0l0l0l265l1549l1.3.4l8l0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbocop Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Hmm... racja, tzn. jak pinguje G.PL to zwraca takiego IPka jak podałem, menu w PL jak piszesz, po wpisaniu frazy SERPy są z G.COM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek76 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Nie wiem czy to panda, czy inny zwierz, ale w końcu zdjęto mi filtra na frazę główną, po prawie roku Choć kiedyś była na 5 miejscu, teraz jest ok. 15 - choć to lepiej niż pomiędzy 50 -60 Jakie macie doświadczenia po filtrach? Ruszać ją delikatnie do góry, czy na razie sobie darować? Instalacje elektryczne Godów, czat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
złowieszczy pan Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Mi założono filtr (wszystkie frazy) na dwie domeny 21 kwietnia, czyli wtedy jak były roszady w SERPach i każdy myślał, że to już panda. Po dokładnie 111 dniach, 10 sierpnia filtr skończył się na obu domenach jednocześnie. Klik - najlepszy Program Partnerski na ruch warezowy. Klik - profesjonalne teksty na precle, zaplecza, synonimy i inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-100 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Panda jest w firmy lokalne robi fajne wzrosty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.