Skocz do zawartości

Dodawarka do SeoKatalogów

straseusz

Rekomendowane odpowiedzi

papcomputer - 22-ego założyłem że problem rozwiązany(napisałem w emailu "napisz czy działa poprawnie", nie odpisałeś wiec uznałem że działa). Natomiast co do obecnego błędu - faktycznie przeoczyłem maila od Ciebie(czasami gdy dostaję w granicach setki dziennie zdarza się coś zagubić ;)

Zawsze możesz napisać ponownie jeśli nie masz odpowiedzi przez kilka godzin, bo to znaczy że email mi wcięło ;)

Jak by nie było, sprawdź czy działa po wykonaniu kroków z e-maila i odpisz ;)

Grykom - na dniach będzie nowy film o rejestracji w preclach oraz wiązaniu userów/exporcie pełnych kont. Stronkę wtedy uzupełnię.

Nie robiłem tego na razie bo i tak szykują się większe zmiany, ale faktycznie muszę to zrobić priorytetem ;)

Dzięki za info ;)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zaszła niewielka pomyłka i w ostatniej aktualizacji dla wersji podstawowej PRZYPADKIEM "wyciąłem" opcję usuwania wpisów w seokatalogach - oczywiście opcja ta WRÓCI w najbliższym updacie. Dla tych do mają PRO lub/i PLUS opcja jest.

Jeśli komuś się spieszy z usuwaniem wpisów to proszę pisać i od razu podeślę poprawioną wersję ;)

[Edit] W odpowiedzi na kolejne pytania :D

Aby móc użyć tej opcji należy zaznaczyć "seokatalog" lub "sNews"(tu też można usuwać wpisy) w edycji projektu i DOPIERO WTEDY pojawi się możliwość zdefiniowania słowa za pomocą którego usuwamy wpisy(na samym dole).

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

Postaram się do końca tyg. przesłać m.in. poparwkę która przy nie poprawnie odczytanej captcha automatycznie ponawia odczyt(także przy dodawaniu ręcznym poprzez "start")

marpit - jeśli masz błąd "problem z wysłaniem obrazka" to na 99% decaptcher nie wyrabia. Dodaj ponownie.

Czy korzystał już ktoś z dodawarki pod Joomla 2.5? Jeśli tak, to proszę o informację jak wygląda konfiguracja (standardowy dodatek jest dedykowany pod Joomla 1.5).

Profesjonalne katalogowanie stron + baza precli i katalogów. Polecam Katalog PR4

A ten Miejski katalog stron jest inny niż wszystkie

marpit - kilka katalogów może mieć taki problem, podeślij mi na maila i sprawdze.

Ale jeśli dużo masz z takim błędem, to raczej wina decaptchera - przeczytaj info na ich stronie

Przed chwilą poleciał upade do SEOCAT'a, doszło kilka Waszych pomysłów i usprawnień(np. pobieranie ilości site przy spr. zaindeksowania etc. - reszta w mailu).

Standardowo jeśli ktoś nie dostał maila proszę pisać na priv/lub mój email.

Co do filmów:

Jeśli ktoś się gubi w dodawaniu nowych katalogów - zapraszam do obejrzenia filmu:

Dla tych co nie radzą sobie z rejestracją w WordPress publicznych dwa kolejne filmy:

Szybka rejestracja "ręczna":

Standardowa rejestracja "pod cronem":

Dałoby się zrobić coś takiego jak autopodlinkowanie? Coś takiego jest w DonLinku.

Chodzi o to, że np dodając wpisy definiuje się w treści znacznik w który jest później wklejany link do wpisu z poprzedniej pętli czy raportu dla innego projektu. Dodając wpis do jednego katalogu automatycznie linkiem z treści podlinkowujemy wpis w innym katalogu.

Darq -> da się, ale jedyna opcja jaka widzę(na razie) to podlinkowywanie wpisów - wpisami w wordpresach publicznych.

Ewentualnie raporty pobierane cronem, automatyczne sprawdzanie zaindeksowania i info o niezaindeksowanych gdzieś w jednym miejscu ?

Wydaje mi się że automatyczne podlinkowanie nie zawsze będzie miało sens, nie ma tu "elastyczności"(bo jest w pełni automatyczne), ale jeśli uważacie inaczej... ;)

A jest szansa na poprawkę w zakresie sprawdzania dodania do seokatalogów? Np nie pokazuje mi dodanych wpisów grupach neona w ogóle. W ixs działa tlyko dla połowy - czasem chce na szybko sprawdzić czy jakaś strona jest w danej grupie i jest to trochę problematyczne, bo muszę ręcznie to robić dla tych gdzie nie ma informacji.

mindryl - chodzi Ci o funkcję "pobierz z API seokatalog" ?

Jeśli tak to naipsz mi na priv/email o jaką konkretnie grupę chodzi(wiem że neona, ale którą) oraz podaj mi adres strony, którą chcesz sprawdzić.

Nikt nie zgłaszał żadnych problemów.

I nie zapominaj że jeśli dodajesz podstronę(np. www.strona.pl/podstrona.html) to podajesz przy szukaniu nie domenę, ale konkretną podstronę(tę którą dodawałeś).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności