Skocz do zawartości

Dodawarka do SeoKatalogów

straseusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xemix -> "najnowsza" wersja seokatalogu ma już chyba ze 2 lata więc bez przesadyzmu :D

Ja rozumiem darmowe seokatalogi, ale przy płatnych raz na 2 lata to chyba nie problem zrobić aktualizację :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Nie wiedzieć czemu moje ostatnie wpisy zostały usunięte ....

Ale nie w tym rzecz - mianowicie cały czas jest problem z dodawaniem na WP , dodatkowo doszedł do tego problem z cronem.

Nie po to była przesiadka na wersję PRO żebym drugi tydzień nie mógł nic zrobić ...

Coraz częściej jest problem z komunikacją i jakąkolwiek formą pomocy. - na odpowiedź na ostatniego maila i PW czekam już 4 dzień.

Generalnie brakuje podstawowych informacji w jaki sposób dodawać do WP, joomli i innych kat z wersji PRO

Może ktoś mnie oświeci bo autor chyba zajęty jest cały czas...

papcomputer -> masz przecież filmy o dodawaniu do WP. Nie rozumiem więc w czym masz problem ?

Jeśli w czymś konkretnie - NAPISZ o tym.

Nie pisz że "oooo Boże coś nie działa". Ale pisz konkretnie w czym problem, bo tracimy czas na wzajemne odpisywanie sobie bo Twoje informacje są zdawkowe i chaotyczne.

Nie po to jest support, żeby pomagać ciągle jednej osobie. Ostatnio miałeś literówkę w loginie do poczty i też zamiast sprawdzić pisałeś że "nie działa".

Może zanim napiszesz kolejny raz - upewnij się 3x że NA PEWNO postępujesz zgodnie z faq i tym co już wiesz ?

Kolejna sprawa - dostaję wiele meili. Za każdym razem jeśli mam coś sprawdzić, podawaj mi dane do logowania wtedy mogę OD RAZU sprawdzić co i jak. Na starych danych które podałeś mi ostatnio nie da się zalogować.

Nie potrafię wróżyć.

A dlaczego zostały usunięte poprzednie wpisy pytaj moderatora - domyślam się, że uznał ich za nie wnoszące nic do tematu.

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

papcomputer sama nazwa wersji PRO sugeruje ze to nie jest soft dla amatorów, to po pierwsze kontakt z Darkiem jest doskonały gadamy 3-4 razy dienie. Na filmiku wszytko jest pokazane.,jeśli masz problem z cronem to pisz na hosting. Mam 3 licencje 2 na Windows jedna na serwer Linux, wszytko na wszystkich licencjach działa doskonale.

Przed chwilą wysłałem aktualizację SEOCAT'a. Jako że kilka błędów było dosyć uciążliwych i chciałem wysłać szybko poprawione, tym razem nie ma opcji grupowania.

Zmiany:

Poprawiono kilka błędów w tym dosyć trudne do odszukania - poprawa zliczania dodań w seokatalogach, poprawia skuteczności dodawania do seokatalogów darmowych(lepsze rozpoznawanie kategorii/podkategorii) oraz dla wersji PRO - skuteczniejsze dodawanie do WP i znacznie lepsze "wyciąganie" wpisów bezpośrednich.

Doszła opcja pobierania ilości zaindeksowanych stron przy funkcji "sprawdź zaindeksowanie", doszła funkcja sprawdzania przekierowań(redirect, 301) - menu->katalogi->"sprawdzanie przekierowań".

Standardowo kto nie dostał emaila - pisać na priv/email.

Proszę osoby które mają problemy z decaptcherem o sprawdzenie czy captcha.jpg zapisywana jest poprawnie na ich serwerach.

Pisało do mnie w tej sprawie 2 osoby( a być może jest ktoś jeszcze), u jednej z osób jest problem z "wysłaniem obrazka"/a drugiej z osób zostało zablokowane konto w serwisie dbc.

W czym jest problem:

captcha poprawnie zapisywana na serwerze wygląda tak:

captcha2.jpg

Natomiast co niektorzy(Ci co mają problemy z decaptcherem) mają takie "kwiatki":

captcha.jpg

lub

captcha3.jpg

itd.

Dodatkowo, jeśli w ustawieniach jest zaznaczona opcja: "Zaznacz, jeśli captcha ma być odczytywana aż do skutku", to praktycznie blokada konta gwarantowana w decaptcherze(bo wysyłamy ciągle błędny obrazek i mamy ciągle błędnie odczytany kod).

Powodów może być kilka, najbardziej prawdopodobne to serwer "nie wyrabia" lub łącze jest skrajnie "zapchane". Proszę pamiętać że ten obrazek jest także WYSYŁANY do decaptchera - to co widzimy na serwerze NIE MUSI dotrzeć do ludzi odczytujących captchę(może być "gorzej").

Problem jest co prawda bardzo znikomy w stosunku do liczby osób używających SEOCAT'a, ale chcę zwrócić uwagę że każdy może sprawdzić i naprawić go we własnym zakresie(np. zmniejszając liczbę działających procesów na serwerze etc.).

Jeśli ktoś ma problemy z odczytywaniem captchy:

Wystarczy wejść na swojego SEOCAT'a i wpisać w adresie:

https://www.mojastrona.pl/seocat/temp/captcha.jpg

czyli dopisujemy do adresu gdzie jest SEOCAT "temp/captcha.jpg" i sprawdzamy jak zapisywana jest captcha(oczywiście folder zapisu captchy można zmienić - można sprawdzić w konfiguracji dokładną ścieżkę do captchy).

Proszę pamiętać że nie da sie za każdym razem uzyskać "błędnego" obrazka - dlatego warto np. 5 - 10 razy sprawdzić (co jakis czas) czy zapis jest prawidłowy.

Jeśli komuś nie chce się "bawić" w to co napisałem, niech odznaczy opcję "Zaznacz, jeśli captcha ma być odczytywana aż do skutku" w konfiguracji. Nie rozwiązuje to problemu, ale wtedy jest większa szansa że decaptcher się nami nie zainteresuje ;)

Adrians - od Ciebie właśnie pobrałem te obrazki które wkleiłem powyżej ;)

Zauważyłem, że tak jest u Ciebie co jakiś czas, np. co 3 - 5 obrazek jest OK. Odłącz inne dodawarki i sprawdź SEOCAT'a czy zapisuje poprawnie.

Albo - jeśli inne dodawarki na tym hostingu używają decaptchera - odłącz WSZYSTKO łącznie z SEOCAT'em i po kolei włączaj crony poszczególnym dodawarkom. Sprawdzaj KAŻDĄ z dodawarek która używa decaptchera(o ile używa na tym hostingu), jak zpisuje obrazek(czy jest OK), bo na 100% nie jest to problem tylko SEOCAT'a ale wszystkiego co używa decaptchera.

No i koniecznie daj znać jak naprawisz problem ;)

To chyba ja jestem tym który dostał bana :) Ja myślę ze problem w tym że równolegle chodził u mnie publiker który też korzystał z decapcha.

Zrobiłem drugie konto i na razie dodaje, ale skuteczność tragiczna, z rana miałem 111 źle odczytanych i tylko 12 dobrze odczytanych. Teraz włączyłem i mam 60% źle odczytanych...

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

san - seocat.com.pl i 3 film od dołu.

Dodajesz mieszane listy z pliku .txt jako jedna grupa, np.

https://superjomla.pl, joomla, login11, TajneHaslo

www.superwordpres, wordpress, logineo22 , id(*Yhd

www.sinok1.pl, sinooke

https://seokatalog33.pl, seokatalog

www.supersnews.pl, snews, loginsnews, haslosnews, kluczsnews

Dodając z pliku NIE WYBIERAMY rodzaju skryptu(rodzaj mamy wpisany wtedy w pliku).

W ten sposób mamy miesznane w/g własnych upodobań listy.

Można też dodać wszystkie skrypty jako jedna grupa. Np. dodajesz 20 seokatalogów jako grupa "mieszane", później 50 joomli jako grupa "mieszane", później 100 precli jako grupa "mieszane" itd.

Następnie w dowolnym projekcie wybieramy daną grupę oraz ZAZNACZAMY do czego ma być dodawany dany projekt. To wszystko ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności