Skocz do zawartości

yippy.com

Tomek_XX

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że ta wyszukiwarka nie jest dostępna w Polskiej wersji mam pytanie czy ktoś kiedyś miał stycznośc z tą wyszukiwarką.

Czy miałaby szanse przyjąć się w naszym kraju gdyby twórcy ruszyli z projektem również na Polskę.

Katalog franczyz - dodaj lub przeglądaj firmy

Pomysł na biznes - przeglądaj wiadomości biznesowe i pomysły na biznes

• 2 tygodnie później...

Jak na wyszukiwarkę to wczytuje się zdecydowanie za długo... na

Google ułamek sekundy.

Yippy dość długo, więcej niż pare sekund.

• 1 miesiąc temu...

Żeby jakaś nowa wyszukiwarka się przyjęła musiałaby być z dużym rozmachem wprowadzana, a i tak by pewnie ciężko było. Jak już wszystkie portale porezygnowały ze swoich wyszukiwarek i przeszły na Google. Jedynie Bing może jakąś konkurencją jest, ale daleko im do Google, a i wyniki wyszukiwania ma kiepskie moim zdaniem.

• 1 rok później...

Wrażenie przy pierwszych kilku wyszukiwaniach bardzo dobre. Zwłaszcza że moje strony mają pozycję z google sprzed pingwina:)(mniej więcej) Ale nie tylko. Fajny interfejs, schludny design. Są mapy. Mogłaby spokojnie konkurować z Google. No ale realia są nieco bardziej złożone.

linkipro.png.641d41ec9f5f76f75d984fa0241226fc.png Profesjonalny Link Building. Rozwiązania które działają

Wrażenie przy pierwszych kilku wyszukiwaniach bardzo dobre. Zwłaszcza że moje strony mają pozycję z google sprzed pingwina:)

Akurat to czy wlasne storny maja wysokie pozycje to nie powinno wplywac na wrazenia co do wyszukiwarki :P Raczej to, czy wyniki sa przydatne. A są zew zgledu na klastrowanie.

Dziwi mnie tylko skąd nagle ponowne rozdzielenie Clusty i Yippy (wyniki trochę się różnią).

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności