Xemix Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Dziś zaobserwowałem, że tuż po zatwierdzeniu wpisów (max. kilka minut) trafiły one do indeksu Google !!! Jak widać wpisy się ładnie i błyskawicznie indeksują - zapraszam do dodawania dobrych wpisów Ponadto, wczoraj świętowałem urodziny, a dziś jeszcze z tej okazji kodzik Rodzaj wpisu: Premium (1PLN) Kod: xemix_urodziny - ważny do 14:00! Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Urodziny katalogu! Właśnie stuknął roczek, kiedy to powstał katalog Master-SEO.pl Przed chwilą przedłużyłem domenę, a z tej okazji kilka kodów na wpis premium (1zł) XEMIX.EU00 XEMIX.EU01 ... XEMIX.EU29 XEMIX.EU30 Niestety, nie udało mi się przeglądnąć zgłoszonych wpisów, kolejka jest spora, ale postaram się w najbliższym czasie, w wolnej chwili przeglądnąć wszystkie wpisy, aby ta kolejka się zniwelowała Wpisy premium są moderowane poza kolejką, więc można dodawać bez problemu Dzięki za pierwszy rok, mam nadzieję, że będą kolejne i zapraszam :> Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phone4u Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Fajnie, że już roczek, Skorzystałem z pierwszego kawałka tortu (pierwszy kod). Usiądź któregoś pięknego dnia i zmoderuj to albo nawet po 50 dziennie i już zleci, bo ta liczba niezbyt zachęca Nowoczesne Ogłoszenia Jasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Któregoś brzydkiego, pochmurnego czy deszczowego dnia usiądę i przeglądnę te wpisy Myślę, że max pod koniec tego miesiąca, ew. na początku następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zmoderujesz- dodam Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melodiawsieci.pl Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Któregoś brzydkiego, pochmurnego czy deszczowego dnia usiądę i przeglądnę te wpisy Myślę, że max pod koniec tego miesiąca, ew. na początku następnego Tylko, że teraz słoneczko chyba na stałe wyszło No ale takie są uroki darmowych katów, u mnie też w tych "upublicznionych" po kilkaset wpisów w kolejce. Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN. Solidny katalog stron Przedstawiam strony dla kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Pozostały jeszcze wolne kody premium: XEMIX.EU28 XEMIX.EU27 XEMIX.EU26 XEMIX.EU24 XEMIX.EU25 XEMIX.EU19 XEMIX.EU17 XEMIX.EU16 XEMIX.EU14 XEMIX.EU13 XEMIX.EU12 XEMIX.EU11 XEMIX.EU10 XEMIX.EU09 XEMIX.EU08 XEMIX.EU05 XEMIX.EU03 Zapraszam do Master-SEO.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
up2jj Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Dziękuję za XEMIX.EU11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mork Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 XEMIX.EU03 - wykorzystany. Dziękuję tapety ścienne tapety ekskluzywne tapety Warszawa tapety Arte prestiżowe kolekcje tapet ściennych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluks Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 XEMIX.EU09 - wykorzystany. Dziękuje Sklep ze zdrową żywnością: https://natur-sklep.pl/ Profil na FB: https://www.facebook.com/natur-skleppl-875494865932975/ Blog: https://marketing-internetowy24.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirR Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 XEMIX.EU17 XEMIX.EU19 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atanaro Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 XEMIX.EU05 - wykorzystany Dziękuje. Unikalny moderowany katalog stron PR2 jest już z Wami drugi rok. Krótkie linki i masz więcej miejsca:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.