Leszczu Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam! Mam parę domen i nie wiem co z nimi począć. senior-travel.com.pl ratynazdrowie.pl ratynazdrowie.com.pl pralniainternetowa.com pralniainternetowa.eu polowanienaubranie.pl polowanienaubranie.eu polowanienaubranie.com polowanienaubranie.com.pl pieniadzedirect.pl gotowkadirect.pl lefigaro.pl forumhandlowe.pl domoteka.com.pl domoteka.info domoteka.net Co sądzicie? Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vspak Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 - spróbować sprzedać - postawić zaplecze - oddać na PCK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamtepl Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Uważam że polowanianaubrania mają "to coś" Kupuj wydawnictwa elektroniczne w e-książka.pl albo sam załóż taki sklep - dołącz do Programu Partnerskiego Wymienię się linkami i wpisami o tematyce turystycznej katalog.turystyka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tamii Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 trzeba było jeszcze więcej kupić domen, miał byś lżejszy portfel... nie rozumiem jaki jest cel kupna domeny z którą nic się nie robi... Kursy ADR Kosmetyki Włoskie - Perfumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sskoczek Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 co to za pytanie na forum seo. Skoro zajmujesz się pozycjonowaniem to chyba wiesz po co się głównie kupuje domeny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0468 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Kurdę, czegoś nie rozumiem Leszczu tylko grzecznie zapytał co proponowalibyście uczynić w kwestii zagospodarowania tych domen Nie pisze że kupił te domeny - a może dostał, a teraz chce coś z nimi zrobić. Leszczu: ciekawsze domenki postaraj się sprzedać (bez straty), pozostałe wykorzystaj pod kątem pozycjonowania zaplecza itp. Te domeny które idą do sprzedaży - fajnie gdyby udało Ci się zdobyć jakiś page rank np. PR1, to podnosi cenę A jak nie to sprzedaj ,,czyste". Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolryb29 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Maciek - na 1szy rzut oka widać, że domeny takie se. Koledzy na forum są tacy a nie inni, doceń to Same konkrety Do autora - postaw tam strony, zdobądź ruch, zgarnij PR, podlinkuj, jak będzie wysoko w serpach same się sprzeda. Jeśli nie masz pomysłu to na pewno parę punktów na główną (bonus) w swlach zgarniesz, wtedy dopalisz swoje "ważniejsze" stronki. Osuszanie budynków :: Nowoczesny katalog stron SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kede Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Jeżeli nie masz co z nimi zrobić możesz mi je oddać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dębica Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Domeny są nie tyle "takie se" co są zupełnie do niczego. Rozwijanie na nich czegokolwiek oprócz najpodlejszego zaplecza to strata czasu. Sprzedać ? Takie domeny to ewentualnie ktoś za darmo może weźmie. Apartamenty i hotel na godziny kraków jedyne takie miejsce w Krakowie - Hotel MARGOT apartments Mapa dojazdu do pokoje na godziny Kraków profil MARGOT apartments Podgórze apartamenty na godziny Kraków - margotkrakow.pl - noclegi w Krakowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunitas Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 @Dębica, co za bzdury opowiadasz? Od kiedy to jakość domeny decyduje o tym, co warto na niej postawić i do czego się nadaje (nie mówię tu o subdomenach)? Nawet najbardziej niepozorna domena może być podpięta pod serwis, który osiągnie wielki sukces. Poza tym, nie wiem, czemu tak pojechałeś po tych domenkach, niektóre mają całkiem duży potencjał, jeśli rzeczywiście chciałoby się na nich stawiać coś poważne. Ostatnio piszę o finansach na obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoreander Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Mam parę domen i nie wiem co z nimi począć. Te domeny są typowo tematyczne. Powinieneś na nich postawić zaplecze odpowiadające tematyce lub serwisy pod użytkownika, ewentualnie sklepy/systemy partnerskie dobrane tematycznie które też mogą służyć za zaplecze. Nie są aż tak złe aby na nich stawiać "spamy" ani tak dobre żeby dużo w nie inwestować. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.