Grumb Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 re all:) Jak to kiedys sie na IRCu mowilo. Na forum trafilem jakies x lat temu - szukając rozwizań jak zablokować spam - i tak jakos czytam czasem, wzależności co musze w robocie robić. Pozycjonowanie to dla mnie raczej zagadnienie programistyczno / hobbistyczne, chociaż ostatnio przymierzam sie na przejscie na ciemna strone mocy ( wgryzajac sie w ScrapeBox'a od jakiegos czasu i budujac baze) Czy coś jeszcze, hmm.. , szukam zaplecza -> ludzkiego (nie mam możliwości specjalizowa się w pozycjonowaniu, oraz jest jeszcze pare innych powodów). Puki co dużo roboty nie mam - ale wiem jak działa xR i miło by było mieć kogoś komu mógłbym podzlecać blasty, jak również dodawanie do katalogów etc. No to chyba tak na początek tak żeby nie bylo że nie mam stopki .. analiza EEG metodami nieliniowymi brak CMS, nie zoptymalizowana, brak SEO, brak porządnych tagów, etc ale PR4 jest :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Cześć Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikas Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witaj na PiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rademenes Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witamy Serdecznie na PIO Pozdrawiam W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem, Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy. Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek tylko wymaga listy server.met Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 miło by było mieć kogoś komu mógłbym podzlecać blasty, jak również dodawanie do katalogów etc. To znajdziesz pełen zakres białych i czarnych usług. Witaj na forum. Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0468 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam na PiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merdek Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witojcie --------------------------------------------------------- Odszkodowania powypadkowe Firma windykacyjna Katowice tak sobie trolluję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.