fotolukasso Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Czytałem tutaj że to wartościowe działanie, wczoraj poszukałem kilkanaście tematycznych - niestety większość ma nofollow - cz w tym wypadku taki link w sygnaturce coś wnosi do "mojej zabawy" z pozycjonowaniem? Dzięki za sugestie z góry Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę. Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego. Stary blog, nowe zdjęcia ślubne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotolukasso Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 podbije temat bo chciałbym usłyszeć Wasze opinie na temat sensowności nofollow. Gdzieś doczytałem że warto mieć również i takie prowadzące do strony - Czy to prawda? Czy jak dostajemy takie linki to ma to jakiś wpływ na pozycję strony? Pisze bo znalazłem kilka tematycznych ciekawych blogów i for a tam wszystko jest nofollow. Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę. Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego. Stary blog, nowe zdjęcia ślubne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konsultant Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Czy jak dostajemy takie linki to ma to jakiś wpływ na pozycję strony? Zobacz tutaj: https://www.sprawnymarketing.pl/artykuly/relnofollow-koniec-dotychczasowej-funkcjonalnosci Według tego artykułu moc linka z "nofollow" wyparowuje, więc nie ma wpływu na pozycję strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 W dużej ilości, mocne linki nofollow maja swoją moc i pozwalają nieźle wypozycjonować stronę, nie przenoszą natomiast PR udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotolukasso Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 czyli 50% na 50% opinie... no właśnie. Te strony z których "spamuje" mają wysokie PR, nawet jeśli nie przekażą mi mocy w postaci PR to czy pomogą podnieść stronkę w przeglądarce? poproszę o jeszcze inne opinie Ps. - przeczytałem tekst bardzo ciekawy ale - jeszcze raz podkreślę - wiem że nofollow nie przenosi PR ale czy może znacząco wpłynąć na pozycje strony? Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę. Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego. Stary blog, nowe zdjęcia ślubne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShRon Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 W/g mnie linki z for/blogów tematycznych głównie generują ruch (a chyba o to nam chodzi w "ozycjonowaniu), a w mniejszym stopniu "moc". Niestety dochodzi do tego aspekt konkurencyjności i jeżeli przegniesz w spamowaniu to admin Cię usunie wraz z linkami. When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen. Blog o modzie męskiej - emodini.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.Krawczyk Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Link to link. Nofollow uznawane jest za bezwartościowe jednak nic nie stracisz zdobywając również takie linki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0468 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Linki noffolow są wartościowe - Zgred To powinno wystarczyć Zobacz sobie ten temat Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Wpisz w google: 1.intext:"słowo kluczowe" +intext:powered by vbulletin ( by smf, by phpbb, by punbb) 2. Zainstaluj koniecznie dodatek seoquake i włącz sprawdzanie czy sa linki nofollow. Jak będziesz miał problem to pisz. Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konsultant Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 wiem że nofollow nie przenosi PR ale czy może znacząco wpłynąć na pozycje strony? Linki "nofollow" nie zostały stworzone aby znacząco wpływać na pozycje strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Jeśli chodzi o linki z forum w Twojej branży polecam Ci https://forum.nikoniarze.pl Linki nie są nofollow i jest tam też trochę osób z PIO Pozdrawiam! Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotolukasso Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 chyba próbowałem się zalogować na tym forum ale coś mieli skopany system rejestracji - Zainstaluj koniecznie dodatek seoquake mam to ustrojstwo i właśnie zacząłem zdobywać linki na forach i tych stronach z wysokim PR, tylko nie wiem czy to nie jest przerost formy nad treścią - bo te wszystkie linki z blogów mają nofollow. dzięki Maciek0468 - coś mi to trochę rozświetliło Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę. Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego. Stary blog, nowe zdjęcia ślubne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.