Lexy Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Mam problem z wtyczką WP-PostRatings i być może ktoś z Was będzie w stanie mi pomóc. Wtyczkę tę mam już od kilku lat zainstalowaną na https://www.lexy.com.pl/blog/ Przy którejś z aktualizacji przestała działać, więc ją wyłączyłam. Zależy mi jednak na tym, aby znowu z niej korzystać, zaktualizowałam ją więc ponownie (dzisiaj) i włączyłam. Przy okazji usunęłam wszystkie stare oceny. Problem w tym, że ocenianie nie działa. Przy każdym wpisie są gwiazdki, jednak po najechaniu na nie nic się nie zmienia i nie da się oddać głosu. IE pokazuje następujący błąd: Wiadomość: Oczekiwano obiektu.Wiersz: 51 Znak: 1 Kod: 0 Identyfikator URI: https://www.lexy.com.pl/blog/ Macie jakieś pomysły? Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Nowy wpis: Dlaczego "Ania Gotuje" tak wysoko rankuje w Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 wstaw ten [ratings] na koncu wpisu i zobaczymy bo poki co nic nie widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Z tego co się orientuję to [ratings] wstawia się we wpisach, przy których ocena ma być niewidoczna. No ale wstawiłam to do ostatniego wpisu i dalej to samo. Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Nowy wpis: Dlaczego "Ania Gotuje" tak wysoko rankuje w Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 z tego co ja się orientuje i używam to wstawiam [ratings] tam gdzie ma byc wyswietlana opcja oceniania. masz ustawuione w "ratings option" Show Loading Image With Text na YES ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Ja wstawiłam kod bezpośrednio do szablonu pliku single.php Tak, mam to ustawione na Yes. A może tutaj czegoś brakuje po moich poprzednich zabawach z tą wtyczką? Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Nowy wpis: Dlaczego "Ania Gotuje" tak wysoko rankuje w Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 wszystko tak samo w porownianiu do tego co mam ja. Jest jeszcze opcja, żę cos sie moglo zwalic z obrazkami. Ja bym usunał ten plugin recznie i wgral recznie ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Dalej nic. Wyłączałam też po kolei różne wtyczki w razie gdyby jedna na drugą miała jakiś wpływ i też nic. Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Nowy wpis: Dlaczego "Ania Gotuje" tak wysoko rankuje w Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbox Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Może to nie będzie zbyt odkrywcze- ale problemem jest to, że nie ładują Ci się pliki JavaScriptu podczas wczytywania strony. A jakbyś spróbowała z panelu najpierw wyłączyć wtyczkę, później z panelu ją odinstalować, później sprawdzić czy w bazie danych nic po niej nie zostało i dopiero od nowa zainstalować, to nie pomoże? Tanie SEO Templatki Najlepsze serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.