Nikonem Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Po meczu z Litwą zastanawiam się nad tym co zaproponują nasi piłkarze na Euro... Mamy w ogóle szanse na wyjście z grupy?? Co gorsze, polscy kibice zachowali się skandalicznie Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marches Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 przecież to logiczne było że przegramy - teraz w tv dosłownie nie ma co oglądać, małysz nie skacze, kibica nie jeździ i tyle w temacie Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki. Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Nasza kadra to potęga, dobrze ze jest San Marino i Malta udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Ja mogę zagrać na prawej pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 z grupy wychodzimy chyba z automatu bo organizujemy - mogę się mylić... co do kondycji naszego (powinienem napisać WASZEGO) sportu narodowego... to jest nieśmieszny dowcip... szkoda na niego uwagi bo to jakby angażować się w oglądanie nieszczęścia... coś czuję, że w szachach byśmy się lepiej sprawdzali... piłka nożna to jeden z wieeelu sportów do uprawiania... nie rozumiem jej popularności... Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Ja mogę zagrać na prawej pomocy Stanę na bramce- ostatnio nabieram wagi więc mam czym zasłonić gdy obrona puści Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wildu Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Ja na obronie i już jest 1/4 składu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 I premiera na atak Ze dwa lata temu przestałem oglądać piłkę. nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemron Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 To ktoś jeszcze ogląda wyczyny tych kopaczy z orłem na koszulce? Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl Proszę o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flanker Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Poważnie zastanawiam się nad wycofaniem złożonej aplikacji po bilety... katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty. Atrakcje turystyczne - wyjade.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4inArt Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Lepiej tak naprawdę iść na mecz choćby Czechów, niż Polski. Konkurs dla PiO'wiczów - wygraj 500 zł + www + logo + wizytówki + hosting ! TO JUŻ OSTATNI TYDZIEŃ KONKURSU Studio graficzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Dla mnie nasza piłka to podwójny wstyd - wstyd za piłkarzy, wstyd za kibiców. Nie wiem skąd to zamiłowanie do piłki w Polsce. Jest tyle innych sportów, w których jesteśmy nieźli a w piłce nożnej jedni z najgorszych na świecie. I paradoksalnie zamiast zainwestować w inne dziedziny sportu wszystko leży zaniedbane bo całą kasę pakuję się w piłkę nożną. Trzeba wreszcie z tym skończyć Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Ja na obronie i już jest 1/4 składu @Wildu, możesz faulować ale nie możesz nikogo puścić w pole bramkowe Powoli zbiera się ekipa do sparingu ale: a ) trzeba znaleźć resztę drużyny + rezerwa, b ) kto na trenera? c ) sparing z kim? PiO kontra ekipa Google? Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Dobrze że nie oglądałem, przynajmniej czasu nie straciłem... Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuymen Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Haha! To to nie grali "młodzi" ? Myślałem, że w takich warunkach to grają tylko Ci z U-21 Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.