clameur Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Ostatnimi czasy testuje wszelakie metody nabijanie sobie odwiedzin, dla roznych celow, dla wiekszosci jest to potrzbne dla zarobku...Tylko powszechnie udostepnione w necie programy i skrypty nie wyswietlaja javascript na stronie wiec liczniki w js czy tez bannery nie wyswietlaja sie... Wymyśliłem coś ciekawego i chciałem sie zapytac co o tym myslicie i czy ktos bylby chetny... Otoz wymiana nie linkami lecz ramkami gdzies w tle strony 1px na 1 px gdzies poza widoczna stroną w ktorej byla by nasza stronka Np gdy wkleil bym iframe z adresem strony xyz.pl to kazdy kto odwiedzi mija strona nie wiedzac o tym odwiedzi tez zyx.pl i na odwrot... Co myslicie o takim wzajemnym nabijaniu sobie odwiedzin i czy to jest dopuszczalne ? Nie mowie w jakim konkretnym celu bo pewnie kazdy ma swoje inne potrzeby "sztucznego" ruchu na stronie... Jakby ktos byl chetny chetnie sie wymienie ramka w tle strony Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 To nic innego jak oszukiwanie innych, a najbardziej siebie samego... Dodatkowo strona będzie ładować Ci się dwa razy dłużej (+wyższe prawdopodobieństwo, że użytkownik ucieknie), zużyjesz niepotrzebnie drugie tyle transferu, dostaniesz bana w programach partnerskich itd. - i po co Ci to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Potem się dziwić, że w polsce rynek reklamowy w internecie dalej w powijakach, skoro robi się wszystko, byle by na lewo, bokiem i oszukać. Także Pan Adam, znany też jako clameur ląduje na mojej czarnej liście. Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clameur Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Dlatego najpierw zapytalem co do tego pomysłu...głownie chodzi mi o ruch na mojej stronie, po co to od razu na czarna liste ;P Dziekuje za odpowiedz Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 No właśnie ruch na Twojej stronie. Robisz to aby oszukać reklamodawców i zarobić większe pieniążki. Sam jestem reklamodawcą, więc aby się na Ciebie nie naciąć, wrzucam na czarną listę i będę odradzał innym. Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Sa prostsze sposoby nabicia ruchu. Poza tym zauwaz, ze jak wrzucisz w iframe inna strone na swoja to Google zaindeksuje teksty z tamtej strony tak jakby byly na Twojej, co pozniej moze powodowac klopoty. Jak juz chcesz tak kombinowac to lepiej po prostu zamiesc te same kody statystyk na roznych stronach, a nie strony w iframe. [edit] No i wlasnie tez przez takie kombinowania praktycznie w oglole sie nie praktykuje metody rozliczania reklamy za wyswietlenia, bo reklamodawcy sie to nie oplaca, a pole do oszustwa w tym zakresie jest ogromne. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clameur Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Kurcze o tym nie pomyslalem ze google mi tak to zaindeksuje...masz racje, poza autosurfem juz nie znam metody aby miec naturalne wejscia na strone...szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 poza autosurfem juz nie znam metody aby miec naturalne wejscia na strone...szkoda podpowiem Ci, pozycjonuj stronę a ruch sam "przyjdzie" dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
info.marketing Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Top 1 na fraze która ma 100tys. wyszukań miesięcznie i ruch gwarantowany Skuteczna praca w domu = duże zarobki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.