ZdzichuSowa Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Pierwsze słyszę, że mozna coś pingować kanałami rss. W kwestii łóżek drewnianych zawsze powtarzałem, że najlepsze łóżka drewniane do sypialni znaleźć można na ekosypialnia.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Pierwsze słyszę, że mozna coś pingować kanałami rss. jest to jeden z dośc dobrych sposoób na indeksowanie wpisów ... kwesti anzewnictwa czy "indeksowanie" poprzez RSS można nazwac "pingowaniem" Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. QualityDent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZdzichuSowa Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Ja myslalem ze mozna pingowac kanaly rss... ;-) W kwestii łóżek drewnianych zawsze powtarzałem, że najlepsze łóżka drewniane do sypialni znaleźć można na ekosypialnia.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartqu84 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 zakupiłem blasta jakiś czas temu efekt kiepski kosztował mnie 100zł przez jakieś 2 tygodnie byłem na pierwszej stronie niestety juz mnie nie ma na niej poza tym caly czas kataloguje strone w katalogach minimum PR1 osobiscie nie polecam a z tego co wiem to mozna zlapac filtr w google moim zdaniem choc moge sie mylic lepiej zakupic jakies oprogramowanie do katalogowania i samemu probowac przynajmniej program ci zostaje w moim przypadku katalogowanie pomogło - nie ma tez szału ale to zawsze troche wyżej w google Panele gipsowe 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 @bartqu8 4Jaki to był blast? Linki z profili czy tylko również posty? Blast na stronę docelową czy inne? Jaki był wiek domeny i ile miała linków? kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.