Skocz do zawartości

Pytanie odnośnie serwisów spradzających BL

milionoczu

Rekomendowane odpowiedzi

Oba narzędzia(tak samo jak duża większość tego typu narzędzi) wzorują się na Y! Różnica wynika z tego, że najprawdopodobniej jedno narzędzie bierze pod uwagę linki łącznie z tymi wewnętrznymi(np. podstrona lub subdomena linkuje do głównej), a drugie narzędzie pomija linki prowadzące z tej samej domeny, a pod uwagę bierze tylko te z zewnątrz.

Wejdź na Yahoo i w linkach możesz wybrać "From All Pages", "Except from this domain" lub "Except from this subdomain". :)

Ale olej te wszystkie wyceny :D Albo korzystaj z nich jeśli to korzystne ;) Ale nie dają one prawdziwych wyników, a raczej chyba baaaaardzo przybliżone. Sprawdzałem. Choć może jest zdecydowanie mniej restrykcyjny niż stosowane statystyki, bo u mnie zwykle zawyża traffic :) Ale nie zmienia to mojego zdania, że to raczej wodotryski niż narzędzie.

A co do sprawdzania BL to może np. majesticseo.com

Edit

Sprawdziłem jeszcze jedną stronkę i tu zaniża trochę traffic, ale wartość strony jest porządna, bo około 105k złotych :) I chyba za mocno tego jednak nie zawyża, a w każdym bądź razie ja tak uważam :)

Czy na podstawie takich wyników można ocenić np. które katalogi są wartościowe ?

Jak najbardziej większość osób po tym sprawdza wartość katalogów. Zgred dużo pisał na swoim blogu po czym sprawdzić moc katalogu

Szukasz miejsca na odpoczynek sprawdź co znajdziesz w Gródku nad Dunajcem na:  domki-grodek.pl

Materiały edukacyjne korepetycjenowysacz.edu.pl naprawa komputerów, dyski twarde, arytmetyka komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności